Results 1 to 1 of 1

Thread: Actiunea pentru Eliberarea Romaniei A.E.R. cap-1

 1. #1
  Rang-N-03(col)
  Excalibur's Avatar
  Join Date
  Aug 2010
  Posts
  184
  Blog Entries
  4
  Rep Power
  1478

  Thumbs up Actiunea pentru Eliberarea Romaniei A.E.R. cap-1

  A. Avind in vedere observatiile celor ce contesta, de [...] ani, puterea din Romania, rezumate in urmatoarele constatari:

  1. Incercarea de revolutie eliberatoare din anii 1989-1990 a fost inabusita si confiscata de aparatul Securitatii Comuniste, convertita in oligarhie mafiota "capitalista"

  2. Procesul pentru genocidul comis de partidul comunist a fost blocat, arhivele inchise- tocmai pentru a se acoperi raminerea la putere a celor ce au rapit Romania

  3. Camuflarea (converirea) securi-comunistilor in liderii care "conduc Romania spre Europa" este nociva, caci, pentru a-si conserva pozitiile, ei sint dispusi la orice manevra sau concesie defavorabila romanilor si la orice siretenie periculoasa fata de europeni.

  4. Distrugerea economica ,sociala si spirituala a populatiei de catre Mafia ce pastreaza puterea in spatele aperentelor democratice- are proportii si consecinte inspaimintatoare.

  5. Coruperea intregului spectru politic romanesc (prin diversiune, infiltrare, intimidare, provocare, corupere, santajare etc.) face ca alegatorii sa ramina fara alternativa reala, prizonieri ai unui joc "politic" tot mai confuz si steril.

  6. Milioane de romani, adusi in imposibilitate (morala sau economica) de a mai trai in Romania, exilati sau auto-exilati din cauza marasmului economico-politic, sint ponegriti tocmai de cei ce i-au facut sa-si ia lumea in cap.

  7. Dezinformarea practicata de masina de propaganda a puterii (modul in care au fost tratate protestele din 18 septembrie de la Montreal fiind doar un exemplu) impiedica coagularea unei miscarii eficace de rezistenta.

  B ... lansam azi, 3 octombrie 2004, in Piata Romaniei din Montreal, "Actiunea pentru Eliberarea Romaniei"....

  C. .... care va consta in:

  I. Cautarea unor mecanisme economice, politice, sociale, juridice si intelectuale care pot contribui la dezrobirea Romaniei. Stimularea iesirii din pasivitate (resemnare) a tuturor celor care pot face gesturi concrete in acest sens, private sau publice.

  II. Lansarea sau sprijinirea de actiuni colective (mitinguri, colocvii, reviste, comunicate, marturii, proteste etc) pentru eliberarea Romaniei, sustinute public sau chiar anonim (pentru a proteja persoanele ce se implica, de razbunarea Mafiei).

  III. Sprijinirea, in batalia economica inegala, a salariatilor si intreprinzatorilor muncitori si onesti, cazuti victime pegrei "baronilor" ce a capturat Romania. Provocarea anchetelor care sa stabileasca cum s-au facut averile ilicite in acesti 14 ani si sa corecteze situatia, reparind daunele aduse populatiei cinstite a Romaniei.

  IV. Informarea cit mai completa a cetanilor romani, pentru a-i apara de dezorientare, domesticire si deznadejde. Popularizarea rapida si intensiva, in intreaga lume, a informatiilor privind abuzurile de orice natura, incepind de la marile "tunuri" finaciar-economice, pina la nedraptatirea omului de rind, prins in bratele carcatitei.

  V. Punerea partidelor "de opozitie" in fata responabilitatilor ce le revin in eliberarea Romaniei si stimularea aparitiei unei alternative autentice. Incadrarea (formarea) sau sprijinirea oricarei asociatii si partid compatibile cu idealurile Actiunii pentru Eliberarea Romaniei. Nu va fi insa formata o asociatie, alianta sau un partid "A.E.R", pentru a se evita orice manipulari si confiscari, si a se lasa tuturor libertatea de a milita conform viziunilor personale. Nu vor exista deci "membri A.E.R".

  VI. Recunoasterea calitatii de simpatizant, participant sau adept "A.E.R." se va putea face in baza unui acord general privind constatarile de mai sus (1-7). Orice adept AER poate insa sustine doctrine politice, economice, spirituale variate, conforme cu punctele de vedere proprii. Aceasta formula deschisa va face ca responsabilitatea actiunilor neinspirate sau provocatoare facute in numele "AER" sa revina in exclusivitate celor ce le comit.

  VII. Sensibilizarea opiniei publice mondiale la situatia REALA din Romania, pentru a se impiedica legitimarea internationala a dominatiei Mafiei care o tine captiva. Corelarea cu alte actiuni similare, care urmaresc eliberarea cetatenilor din diversele parti ale lumii de oligarhii politice abuzive ce conduc "masele" prin diverse metode (represiune, intimidare, dezinformare, alienare etc.)

  Ioan Rosca,redactat 25 septembrie,lansat la mitingul de protest din 3 octombrie 2004, in Piata Romaniei din Montreal


  Doc: http://www.piatauniversitatii.com/pa...efault.asp.htm
  Last edited by Excalibur; 02-08-10 at 06:48 PM.
  Motto: ''...O miscare de emancipare politica a constiintelor ar ridica voalul care acopera escrocheria politica. Restul ar fi macar istorie (un zvicnet de umanitate in cautare de sens), luminoasa sau tragica, intrerupind o lamentabila prabusire spre vid.'' Ioan Rosca (Analiza spectrului socio-politic)
  Explicatie: Lucrarile constituie o analiza unica a complexitatii mecanismelor de falsificare a adevarului, manipulare, diversiune si uzurpare a statului de drept, de catre grupuri de interese ascunse sub diverse forme cameleonice : ''partide'', ''Justitie'', ''Institutii '' ''O.N.G-uri'', etc. Documentele au fost preluate de pe:Harta unei perplexitati, Piata Universitatii si Procesul Comunismului, cu acordul autorului, d-l Ioan Rosca, cercetator interdisciplinar(contact AICI). Dezbatere: Video-1, Video-2, Video-3, Video-4

Similar Threads

 1. Cauze-Obstacole: De ce nu avem Actiuni pentru Eliberarea Romaniei
  By Excalibur in forum Actiunea pentru Eliberarea României (A.E.R.)
  Replies: 0
  Last Post: 23-08-12, 08:20 PM
 2. Electoratul captiv-Actiunea pentru Eliberarea Romaniei A.E.R. cap-4
  By Excalibur in forum Actiunea pentru Eliberarea României (A.E.R.)
  Replies: 0
  Last Post: 02-08-10, 08:32 PM
 3. Trepte si delimitari in Actiunea pentru Eliberarea Romaniei AER cap-3
  By Excalibur in forum Actiunea pentru Eliberarea României (A.E.R.)
  Replies: 0
  Last Post: 02-08-10, 07:21 PM
 4. Propagarea explicatiei eliberatoare-Actiunea pentru Eliberarea Romaniei A.E.R. cap-2
  By Excalibur in forum Actiunea pentru Eliberarea României (A.E.R.)
  Replies: 0
  Last Post: 01-08-10, 09:04 PM

Tags for this Thread

Liens sociaux

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •