Results 1 to 1 of 1

Thread: Apel - Către primarii Romniei

 1. #1
  Rang-N-04(Grup sp)
  Constantin Cojocaru's Avatar
  Join Date
  May 2010
  Location
  Romnia
  Posts
  287
  Blog Entries
  4
  Rep Power
  656

  Thumbs up Apel - Către primarii Romniei

  Apel-Către primarii Romniei

  Stimaţi Primari ai Romniei,

  Ştiu că, indiferent de convingerile dumneavoastră politice, aţi candidat pentru funcţia de primar din dorinţa de a face ceva bun pentru semeni, pentru cei care v-au ales să fiţi primul om al comunităţii din care faceţi parte.

  Supun atenţiei dumneavoastră un proiect de lege, a cărui adoptare si aplicare ar aduce mult bine tuturor romanilor, inclusiv celor din localitatea pe care o conduceţi. Este vorba de Legea Cojocaru, de care, poate, ati auzit, al cărui text integral, inclusiv documentaţia de fundamentare, se găseşte pe www.variantacojocaru.ro.

  In esenţă, Legea Cojocaru propune urmatoarele:

  1. In următorii 10 ani, fiecare cetăţean major al Romniei va fi despăgubit cu suma de 20.000 de euro, pentru capitalul de care cetăţenii au fost deposedaţi prin Legea 15/1990 si legile aşa-zisei privatizări;

  2. Cei 20.000 de euro vor fi investiţi de către beneficiarii lor n proiecte prin care vor crea noi capacităţi de producţie şi noi locuri de munca.

  La nivelul ţării, aceasta nseamnă un program de investiţii de peste 600 miliarde de euro 400 miliarde din despăgubiri plus alte 200 miliarde din economii ale populaţiei şi crearea a peste 6 milioane de locuri de muncă 3 milioane pentru aducerea acasă a celor plecaţi din ţară şi 3 milioane pentru cei ocupaţi n agricultura de subzistenţă.

  Vă las placerea de a calcula, personal, valoarea investiţiilor care ar putea fi făcute n localitatea dvs., in urmatorii 10 ani. nmulţiţi 20.000 cu numărul cetăţenilor localitătii care au, acum, 8 ani şi peste. Calculaţi cţi agenţi economici s-ar putea constitui cu aceşti bani persoane fizice autorizate, asociaţii familiale, ntreprinderi individuale, societăţi cu răspundere limitată, societăţi pe acţiuni etc.

  Calculaţi cte locuri de muncă vor fi create n localitate, lund n considerare 100.000 de euro pentru un loc de muncă. Calculaţi ce PIB va fi creat n localitate, avnd in vedere că 3 unitaţi de capital (investiţii) produc o unitate de PIB. Calculaţi şi ct va fi contribuţia localitaţii la veniturile bugetului consolidat al statului (30% din PIB-ul creat). n sfrşit, calculaţi şi cu ct vor creşte veniturile propriului buget 30% din ce pleacă la bugetul consolidat

  Pentru mai multe informatii, va rog să intraţi pe www.variantacojocaru.ro. Acolo veţi afla că ţara are de unde plăti cei 20.000 de euro, numai că, acum, ei se duc in vile şi jeep+uri şi n conturi din afara ţării.
  Mi-ar face plăcere să-mi răspundeţi, să-mi spuneţi că aţi nceput să organizaţi strngerea de semnături pentru susţinerea Legii Cojocaru n localitatea dumneavoastră.

  Cu stimă,
  Dr. Constantin Cojocaru
  Last edited by Sitting Bull; 18-05-10 at 02:32 PM.
  Absolvent al Colegiului Naţional Sf. Sava" şi al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Doctor n economie, specialitatea management.
  Motto _ Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
  Arhiva de lucrari: Index de lucrari publicate( repertoriu ) Prezentare: C.V. Manifest : GATA PDF : Grafice de evaluare
  PDF : Tabele de comparatie Website_01: Varianta COJOCARU Website_02: Eurosansa Contact: via E-mail(aici)

Similar Threads

 1. Apel - Miscarea Nationala de Rezistenta
  By Tomahawk in forum 02) Teme de reflectie-meditatie, dezbateri de fond
  Replies: 5
  Last Post: 11-01-12, 09:39 PM
 2. Apel către preşedinţii Romniei şi Moldovei pentru condamnarea Pactului Hitler-Stalin
  By Hamilton in forum Teme de actualitate: investigaţii, documentare, dezvăluiri
  Replies: 0
  Last Post: 13-04-11, 03:26 PM
 3. Apel Forta Civica
  By Mihnea in forum Forta Civică (FC)
  Replies: 1
  Last Post: 10-04-11, 02:27 PM
 4. APEL - Catre Domnul Traian Basescu, Presedintele Romaniei
  By Constantin Cojocaru in forum Apeluri - Precizari
  Replies: 0
  Last Post: 18-05-10, 01:38 PM

Tags for this Thread

Liens sociaux

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •