Results 1 to 2 of 2

Thread: Veniti sa ne unim, sa constituim ALIANTA POPORULUI

 1. #1
  Rang-N-04(Grup sp)
  Constantin Cojocaru's Avatar
  Join Date
  May 2010
  Location
  România
  Posts
  287
  Blog Entries
  4
  Rep Power
  656

  Arrow Veniti sa ne unim, sa constituim ALIANTA POPORULUI

  FRAŢI ROMÂNI, Veniţi să ne unim, să constituim ALIANŢA POPORULUI, Veniţi să scoatem ţara din sărăcie şi umilinţă

  De 68 de ani, poporul român este jefuit şi umilit de banda de trădători instalată la conducerea statului român prin loviturile de stat din 1944 şi 1989. Până în 1989, banda s-a numit „nomenclatură”, după 1989 se numeşte „clasă politică”. Imediat după lovitura de stat din 1989, nomenclatura comunistă s-a reşapat în FSN, a acaparat puterea în stat, cu ajutorul televizorului şi al mineriadelor. S-au rupt, apoi, în mai multe grupuri şi grupuleţe, vopsite în partide ale întregului spectru politic, unite, ocult, de aceleaşi interese, în două mari grupări, numite, după împrejurări, fie FSN, fie CDR, fie Alianţa DA, fie USL, fie ICCD, care se “rotesc” la conducerea statului român, prin înşelarea electoratului cu televizorul, sau prin cumpărarea, la vedere, a voturilor acestuia. Au transformat statul român în instrument de jefuire şi umilire a cetăţenilor României.

  Appel integral AICI : http://www.universulromanesc.com/gin...ANTA-POPORULUI


  ***RASPUNSURI-INTREBARI

  []Ileana Andersson […] Domnule Cojocaru eu sant intru totul de acord cu tot ce spuneti insa as dori sa va sugerez ca o reforma economica oricat de buna este in teorie depinde si de compenenta umana in special si calitatea umana a cetatenilor chemati sa o aplice. Factorii sociologici, psihologici si culturali sant de multe ori hotaratori in ce priveste succesul unei reforme si a aunui model economic. Trebuie sa tineti cont si de faptul ca in cei 22 de ani de capitalism salbatic, adica o perioada de o generatie, romanii si-au deteriorat mult calitatile morale. Coruptia nu este un fenomen caracteristic doar clasei politice ci a patruns adanc in administratie si chiar mentalitatea romanilor de rand. Nu spun ca 100% din romani ar fi corupti dar o mare parte din romani, siliti sa traiasca in acest capitalism salbatic, au adoptat modelul de viata al invirtitului, descurcatului, folosirii pilelor, relatiilor si mitei. Ar trebui sa fim legati la ochi sa nu vedem asta.

  []Alex Imreh[…] Domnule Constantin Cojocaru va rog sa ne tineti la curent cu lista celor care participa la Alianta Poporului. Am inteles ca ati avut discutii cu mai multe partide...

  []Ioan Reichardt Doamne ajuta!!!!

  []Teodor-Dan Petreanu[…] De azi14 Iulie 2012 îl avem printre noi pe Domnul Constantin Cojocaru, fondatorul LEGII COJOCARU și președintele PP-LC.

  []Partidul Poporului OrgjudBrasov[…] Sa-i dea Dumnezeu sanatate lui d-nul Constantin Cojocaru ca daca romanii il pierd si pe acest om de mare valoare putem spune ca nu mai este nimic de facut !

  []Petre Toma […] Domnule Cojocaru, povestea celor 20.000 de euro imi aminteste cu tristete Cuponiada, cel mai mare jaf de la fanarioti incoace. Toate celelalte deziderate sunt in concordanta cu necesitatile natiunii dar nu credeti ca este mai important sa platim datoriile tarii decat sa donam banii unor clanuri de tigani puturosi doar pentru ca sunt cetateni romani ? Serios vorbind, pana nu renuntati la chestia asta, ma mai gandesc la propunerea dvs.

  []Darlea Mirela Nadia[…] Sa-i dea D-zeu sanatate doctorului Cojocaru deoarece este un om de valoare care doreste sa ne elibereze de tagma jefuitorilor si sa construiasca o Romanie democratica.Haideti romani sa ne unim.

  []Teodor-Dan Petreanu […]INTERESANTĂ PROPUNERE, DAR SE POATE DESCHIDE UN CONT AL OMENIEI ȘI CINE DOREȘTE NU ARE DECÂT SĂ-L FOLOSEASCĂ. Bani de care amintiți, nu sunt ai statului. Aceștia pleacă de la stat spre a dăspăgubi omul care a fost înșelat, indiferent de ce naționalitate e.

  []Teodor-Dan Petreanu[…] Într-o țară adevărat democratică, stăpân este poporul. Voi și numai voi aveți dreptul constituțional atributiv de decizie. Nu lăsați pe neaveniți să decidă ei în locul vostru. E cazul să luați atitudine.

  []Ileana Andersson/…/ Domnule Petre Toma, datoriile unei tari nu se pot plati daca tara nu are capacitati de productie. Cum mai bine de 90% din industria romaneasca a fost privatizata a se citi furata, distrusa, desfiintata, este imperios necesar sa se creeze o noua industrie pornindu-se de la intreprinderi mici si mijlocii proprietari persoane fizice sau asocieri de persoane fizice care isi vor pune in comun un capital primit de 20000 euro de persoana. Evident ca nu orice persoana va primi 20000 de euro ci numai acelea care vor prezenta un proiect de afacere cu costuri si termene din care sa rezulte o activitate de productie sau executie servicii.

  Domnul Cojocaru a promis ca se vor institui servicii speciale de consultanta in domeniul executarii de proiecte cu serviciu gratuit. Cu alte cuvinte daca o persoana are o idee de afacere sa zicem o ferma de porci insa nu are cunostinta cum sa-si prezinte proiectul si de ce acte, instalatii si management are nevoie poate primi asistenta pt executarea proiectului astfel incat acel proiect sa fie mai mult aprobat si de Uniunea Europeana iar persoana respectiva s apoata beneficia de inca 20000 de euro nerambursabili de la UE. In mod special este foarte important ca Romania sa-si maresca capacitatea de export si balanta export- import sa fie pozitiva in favoarea exportului. Numai astfel isi va putea plati Romania datoriile in diverse valute. Si asta pt ca Romania trebuie sa obtina valuta de pe piata externa prin comert. Romania nu are ca USA de ex. liber la tiparnita de valuta. Sper ca m-ati inteles.

  []Felix Art […] …uite pina si un sociolog american ii pasa de Romania si a venit la noi la Academia Romana Larry Watts, absolvent in USA si UMEA Suedia http://www.ziaristionline.ro/2012/07...t-identitatea/

  []Ilie Bratu […] Mai corect ar fi ,,Alianţa Naţională" al cărei obiective principale ar fi Reîntregirea şi prosperarea României!

  []Ileana Andersson […]Foarte important pentru comunicarea efectiva a ideilor la electorat este posibilitatea de a avea acces la televiziunile private si nationale. La tara insa oamenii nu prea au acces la televiziunile prin cablu. ARTICOL : http://www.financiarul.ro/2012/03/14...imprumuturile/

  []Felix Art[…] intrebarea eee? care popor? poporul usl care nu respecta poporul roman ( eh era unu din usl bolnav de paranoia ) care nu stie decat sa injure pe fbook. asa ca, apasam butounu... hate speech

  []Romeo Tarhon […] Din păcate inerția este veche, deja a devenit paralizie... Începusem ceva, dar s-a spart balonul în faza de umflare... C-așa-i românul... Scrisoare deschisă adresată grupurilor de inițiativă pentru constituirea polului civic național. Publicat în 15 septembrie 2011/…/ : http://www.ziarulnatiunea.ro/2011/09...ivic-national/

  []Partidul Poporului OrgjudBrasov […]D-nule Romeo Tarhon , apreciez foarte mult atitudinea si dorinta d-voastra care este in asentimentul ALIANTEI POPORULUI ! Veniti alaturi de noi sa ducem la bun sfarsit vointa poporului!

  []Anastasiu Sorin […] Multumesc pentru invitatie, domnule Presedinte!!! Cand veti mai ajunge la Galati, daca timpul va va permite, mi-ar place sa ne vedem si mi-as dori sa aveti o atitudine pozitiva pentru un dialog constructiv. Ati vazut ca electoratul, alege omul, deocamdata, si nu programul politic al vreunui partid. Pentru alegatori nu conteaza ca au facut politie politica, ca au fost informatori, ca au fost infractori, etc.... Imi doresc ca experienta acumulata, de dumneavoastra in ultimele luni, sa va ajute in ceea ce doriti sa realizati.
  *****************
  []Constantin Cojocaru […] Raspuns la dezbaterea: Mugur Isarescu si invitatii sai [...] …Mugur Isărescu a simţit că se tulbură serios apele în politica românească şi a ieşit, încă o dată, la vânat. La vânarea funcţiei de Preşedinte al României. Văzând el că cele două tabere ale “clasei poltice” se fac tot mai mult de râs în faţa electoratului că, practic, nici una dintre ele nu este în stare să prezinte candidaţi credidibili... Text integral AICI: http://www.universulromanesc.com/gin...-invitatii-sai

  []Ileana Andersson[…] Isarescu este omul marii finante, nu intamplator cursul leului a luat-o in jos de cand Basescu si usl-ul au pierdut puterea. Tragic este ca unii oameni nu-si dau seams cats putere are Isarescu de a manipula economia prin dobanda de referinta.

  []Partidul Dreptății[…] Isarescu a avut atata putere, cata i-au dat prim ministrii si sefii partidelor.

  []Ileana Andersson[…] Gresiti, Isarescu asculta de comenzi exterioare. Isarescu, contrar laudelor deloc dezinteresate, este cel care pus sistemul bancar pe butuci la sfarsitul anilor 90, a provocat inflatia galopanta prin care au fost distruse toate economiile cetatenilor si a inglodat tara in datorii. Parca spunea ca nu mai vrea sa candideze, acum s-a razgandit?

  []Marian Bolovan […] Va multumesc pt. accept,domnule Cojocaru. E drept ca si eu as vrea sa postez cate ceva, dar cred ca e bine si asa. Daca ati permite sa postam ar veni fiecare cu muzica si jocurile lui si ne-am indeparta de la tema grupului. E initiativa d-lui Cojocaru si, cred ca ar trebui sa o (il) respectam, sa il sprijinim in masura in care ne simtim atrasi de gandirea si activitatea domniei sale. Daca avem incredere in moralitatea scopurilor sale, trebuie sa il sprijinim, pt a crea alternativa de care ducem lipsa. Stiu ca fiecare din noi ne simtim capabili de a conduce, dar dansul are experienta cu MAFIA si...SI FORTA ! Cred ca ar trebui sa il urmam.

  []Partidul Dreptății […]Corect De acord cu referire la inflatie, economiile populatiei, inglodarea in datorii... Dar ca asculta NUMAI de exterior, nu. Ar insemna sa fim de acord cu faptul ca Iliescu si Vacaroiu, au fost ,,martori la caratul apei". Personal refuz sa cred.

  []Mainescu Florin[…] http://2blackjack1.wordpress.com/201...anca-federala/ Multumesc pentru accept !

  []Bucur Mihai Cosmin[…] Mulţumesc domnul Cojocaru pentru acceptare în acest grup. V-am urmărit emisiunile de la OTV de pe vremurile bune şi am promovat legea dumneavoastră printre cunoscuţii mei, am şi făcut un tabel cu semnăturile acestora pentru a susţine legea dumneavoastră. Tare rău mi-a mai părut atunci când am aflat că au vrut să le deturneze alţii scopul pentru care au fost trimise şi ceea ce v-i s-a făcut ulterior. Sunteţi un om cu un suflet Mare

  []Ileana Andersson[…] http://2blackjack1.wordpress.com/201...piata-bancara/

  []Mainescu Florin[…] Cred ca am traversat de-alungul timpului destule etape ca sa mai continuam sa ne amagim la gandul ca intr-o societate concurentiala omul inzestrat dar onest poate razbate printre "adaptabili"rapaci, cu diverse grade de instruire. Avem nenumarate dovezi ca tot ce s-a cladit pe bani a fost iluzoriu si generator de multa suferinta. In acest context, cu o economie distrusa la comanda sub obladuirea (generos stimulata) a conducatorilor de toate culorile, pretiozitatea dlui Isarescu nu ma va putea convinge, din contra ma va irita stiind ca longevitatea in fruntea argintilor Romaniei se datoreaza celor ce conduc destinele omenirii. Sper ca acest sistem financiar, generat de rezerva federala americana sa-si continue caderea lasand locul unui sistem bazat pe merit,pe compasiune si pe intrajutorare !

  []Ileana Andersson /…/Fulminant!! Cititi asta!! Vedeti ca si Hurduzeu tot pe ideille alora de la Davos se bazeaza. Astia sant globalistii cu solutia. Distributismul lui Hurduzeu il traduc asa: Romaniei i s-a rezervat locul de tara agricola cu o economie de subzistenta. De aia va ataca atat de agresiv. Asta si explica distrugerea industriei si agriculturii. Ei nu vor ca romanii sa-si refaca industria. Vedeti ca si premierul Nastase s-a plimbat pe la clubul asta de elitisti. http://www.hotnews.ro/stiri-politic-...omic-davos.htm
  ***

  DEZBATERI IN GRUPUL AER

  []Ioan Rosca
  […] COMUNICAT/…/ Sambata, 7.07.2012, la Brasov, a avut loc sedinta ordinara semestriala a Comitetului Executiv al Partidului Poporului, la care au participat si presedintii organizatiilor judetene care nu sunt membrii ai Comitetului Executiv Central. Au fost analizate rezultatele obtinute de Partidul Poporului la alegerile locale din 10 iunie 2012 si au fost adoptate urmatoarele hotarari:

  1. ) Aprobarea Apelului Partidului Poporului pentru constituirea ALIANTEI POPORULUI, la care sa participe partidele politice neparlamentare, care nu au participat la guvernarea Romaniei, precum si organizatii civice si personalitati ale societatii civile, care sunt de acord cu obiectivele politice ale Aliantei Poporului;

  2.) Abrobarea infiintarii Asociatiei “LEGEA COJOCARU’

  3.) Aprobarea termenului de 15 septembrie 2012 pentru definitivarea listei cu propunerile de candidati ai Partidului Poporului la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor

  4.) Aprobarea propunerii de dizolvare a organizatiei judetene Galati a Partidului Poporului.

  Constantin Cojocaru
  Presedintele Partidului Poporului.
  ***
  []Nicolae Tudor […] …buna initiativa, dar este discutabila sintagma "la care sa participe (...) precum si organizatii civice si personalitati ale societatii civile, care sunt de acord cu obiectivele politice ale Aliantei Poporului" intrucat obiectivele nu pot fi decat rezultanta aliantei, deci ceea ce se agreeaza la o masa a discutiilor, discutii care sa presupuna o abordare fireasca, de la egal la egal.

  []Nicolae Tudor […] …am inteles. deci trebuie sa ne inscriem in partidul domnului Cojocaru! il respect foarte mult, dar programul nu trebuie intregit cu alte idei, ci fiecare idee trebuie discutata, votata si devenita Aliantei Poporului doar dupa ce este agreeata unanim de cei care adera. ca observatie generala, ideile propuse nu sunt noi, se regasesc in evantaiul spectrului politic actual, diferenta ar fi doar ca o sustin oameni noi, ceea ce este egal cu zero. "A treia cale" difera total ideologic, ceea ce inseamna ca nu avem sanse sa devenim impreuna. noi vrem eradicarea imediata si definitiva a saraciei si a exploatarii omului.

  []Emil Nesiu[…] Trebuie sa se faca diferenta intre Partidul Poporului vezi C :Cojocaru si Partidul Poporului Dan Diaconescu nu pot exista doua partide cu aceiasi denumire

  []Lili Moon Da...sunt pe luna:)) Explicati-mi ce e alianta poporului:)

  []Ioan Rosca […]Doamna Moon , scuzati gluma, dar... sinteti pe luna? Nu ati aflat nici acum cum a torpilat Dan Diaconescu initiativa domnul Cojocaru, cu care nu are nici o legatura?
  http://www.piatauniversitatii.com/ne...orial-2-2010-6
  http://www.piatauniversitatii.com/ne...orial-3-2010-8
  http://www.piatauniversitatii.com/ne...orial-4-2010-8

  []Ioan Rosca […] Domnule Tudor, eu nu sint adept al vreunei Aliante particulare. Nici eu nu cred ca e bine sa existe un ax al federatiei, un loc spre care sa vina toti ceilalti. Mai ales ca unii vor avea rezerve fata de fiecare program particular. Eu de exemplu,care apreciez prestatia formidabila a domnului Cojocaru din 1990 si chiar ideea distribuirii avutiei poporului roman la cei care au creat-o, i-am spus domnului Cojocaru ce nu ma convinge in legea lui: ca vrea sa foloseasca un urias aparat care sa valideze proiecte (sursa sigura de coruptie) in loc sa dea fiecaruia ce ii revine de drept, de preferinta din avutia obtinuta prin confiscari de la cei care au acumulat-o ilicit. Dar tocmai asta e problema cheie: cum trecem peste aceste divergente? Sau pt. faptul ca iata, de aitea luni, PPLC nu reuseste sa delege un om care sa intre in comunicare pe facebook.

  []Ioan Rosca […] Nu domnule Nesiu, nu aceasta este situatia, va rog sa urmariti explicatiile mele. Este o adevarata performanta a mediei din Romania ca aproape nimeni nu stie ce s-a intimplat. In timp ce DD improasca cu otrava "ciocoimea"... aceasta NU permite publicului sa afle escrocheria prin care l-a scos din joc pe domnul Cojocaru. Nu e un temei suficient pentru a intui ce este PPDD?

  []Nicolae Tudor […] eu inteleg asa (idee care nu mi-a reusit, dar cred in ea):

  1. eu, partidul poporului invit pana pa data de sa facem alianta poporului.

  2. ne intrunim prin delegati in sedinta de lucru, dupa ce se anunta un numar oarecare de partide, grupari, personalitati.

  3. fiecare pune pe masa, pentru dezbatere cate o idee ultimativa, care, daca nu este aprobata de ceilalti, devine imposibila asocierea.

  4. dupa vot raman cei care se aseamana, ceilalti isi continua singuri drumul inceput sau fac alte aliante. ..aici este si marea intelepciune: sa lasi de la tine incat sa te intalnesti intr-un transeu comun, gandind ca e bine sa participe la lupta oricine poate tine o "arma" in mana.

  []Gilbert Dragos Dumitru […] Nici denumirea de Alianta a poporului nu face mare diferenta; ai putea crede foarte bine ca e si Dan Diaconescu in ea. Domnule Nicolae Tudor aceasta "arma" trebuie sa fie ori un principiu solid sub care odata intrat sub el sa constituie automat o garantie (gen "fara securisti si hoti-bogati"), ori un termen sever, deci nu de 10 ani ci de cel mult 2 luni, ori si una si alta (mai bine). Si domnul Ioan Rosca are dreptate si cand zice ca domnul Cojocaru trebuie sa isi desemneze pe cineva cu comunicarea pe Facebook, si cand precizeaza ca fondurile, daca tot apar, trebuie date direct omului, nu impartite de alti oameni din aparate birocratice greoaie si lesne coruptibile - trebuie sa invatam ca cea mai sigura cale este cea directa, sa excludem orice intermediere.

  []Constantin Ciobanu […] Mai ciobaneste vad asa : cele doua retele(FSN1[PDL] , FSN2 [PSD] si ramificatiile[PNL, PC, PRM,UDMR, UNPR, PNTCD ) dupa REconfigurarea controlata a spatiului socio-politic in 1990 (multipartidismul) au ocupat spectrul politic pe orizontala : stinga, centru, dreapta, extreme, samd, creind sistemul transpartinic al ''alternantei/rotativei'' ! Nu exista solutii miracol, vad trei optiuni :

  a) aderarea partidelor, miscarilor, gruparilor contestatare ''nealiniate'' la retelele existente(compromis/contaminare ), la ''ciolan''!

  b) mentinerea pozitiilor actuale : nici o initiativa, doar critica resemnata !

  c) crearea unei forte contrare, INSURGENTE, o alternativa-ALIANTA anti sistem : alternativa cetateneasca(populara) raliind partidele, miscarile, grupurile, asociatiile ''nealiniate'' , ce nu recunosc legitimitatea celor doua retele dominante(FSN-1[PDL], FSN-2[PSD, PNL,PC] si subretele [PC, PRM, UDMR, UNPR, PNTCD, PIN, PNG, etc.])

  Tinind cont de diversele orientari /tendinte ale zecilor de formatiuni ''nealiniate'' sistemului retelelor dominante, nu se poate ajunge la un consens initial decit prin stabilirea clara a principiilor de fond ce vor constitui numitorul comun al desfasurarii actiunii !

  Un principiu fundamental poate fi contestarea hegemoniei retelelor dominante. Opozitia comuna a fortelor ''nealiniate'' impotriva ''sistemului retelelor '' poate constitui numitorul comun ce reuneste intr-o prima faza diversele grupari intr-o conventie(masa rotunda), unde pot fi dezbatute puncte esentiale si stabilite liniile directoare.

  ''Alianta insurgentilor'' trebuie sa fie o platforma care sa permita ca toti ''nealiniatii'', indiferent de ideologie, doctrina, orientari, samd sa poata participa/activa dupa un protocol-charte stabilita de comun acord de delegatii diverselor organizatii participante la conventie.

  Scopul comun : castigarea puterii politice !!!

  []Gilbert Dragos Dumitru[…] Pai hai sa discutam odata acele principii, puncte esentiale, linii directoare, ziceti-le cum doriti! Macar sa vedem daca ne intelegem intre noi, cei care intram aici la AER.

  []Ioan Rosca […] Despre aceste principii pe care s-ar putea baza agregarea , discutia este deschisa aici.
  Eu am facut niste observatii si am mai si semnalat o serie de impedimente.Voi reveni curind co o analiza inchegata a problemei.

  []Constantin Ciobanu[…] Scopurile ''Aliantei INSURGENTILOR'':
  a)Ralierea majoritatatii romanilor intr-o actiune de ''izgonire'' a lacustelor/parazitilor, creind cadrul organizatoric necesar implicarii politice pe cale democratica pentru a obtine majoritatea parlamentara necesara schimbarii regulilor masluite.

  a1) Adoptarea unei noi constitutii implicind: separarea puterilor in stat ,controlul cetatenesc asupra alesilor, sfirsitul privilegiilor si imunitatii.

  a2)Adoptarea legilor necesare reglementarii atributiilor, indatoririlor si raspunderii alesilor in fata cetatenilor.

  a2a)Limitarea mandatelor politicienilor la maxim doua, ingradirea traseismului politic. Reprezentant (ALES) nu trebuie sa fie o profesie ci o functie temporara, implicind datorie si responsabilitate.

  a3)Adoptarea legii lustratiei (Retroactiv), ingradind accesul esalonului doi si trei a membrilor fostului partid unic la functiile reprezentative de interes national.

  []Ioan Rosca[…] Cred si eu ca numitorul minimal trebuie sa se refere la :

  - deparazitarea de structurile mafiote care sufoca Romania, prin controlul a tot ce s-a facut , pedepsirea vinovatilor , confiscarea averilor ilicite si epurarea institutiilor de cei care le-au uzurpat

  - corectarea regulilor jocului politic, economic, juridic- ca sa fie cu adevarat democratice, cuplat cu informarea corecta si instruirea populatiei

  - promovarea recompensei dupa meritul social si a respectului pentru parerile si interesele altora, atita timp cit sint sustinute civilizat si aparate cinstit


  INTERPELARI

  []Ioan Rosca […] Din moment ce PPLC nu participa direct la dialogurile de pe Internet, nu vad cum ar putea pretinde sa devina ax al coagularii grupurilor contestatare facebook....

  []Constantin Codreanu […] Dar domnule Rosca sa zicem cĺ se pune problema constituirii unei aliante....in ce organizatie recunoscuta juridic va gasim ?

  []Ioan Bozac[…] Proverb romanesc: "Fa-te frate cu dracul pina treci puntea". Daca mai trebuie explicat, spun - pt. ultima data: daca apuca Iliescu si Voiculescu sa puna mina pe tot, mai organizam doar seri culturale in celula, daca mai avem energie dupa 10-12 ore de munca silnica.

  []Ioan Rosca […] Domnule Bozac- si pina acum ce-am organizat? Poate ca e mai bine sa ne vedem iar lanturile, ca inainte de 1989, ca sa ne revina pofta sa le rupem?

  []Valentin Cojocaru […] Sint de parere ca d-l Coja umbla cu ''cioara vopsita''! Am citit multe din textele domniei sale, pe care le ''amesteca'' cu finete, de erudit! ...Avem Partid!: http://www.ioncoja.ro/doctrina-natio...a/avem-partid/
  Partidului Naţional Democrat Creştin: http://pndc.com.ro

  []Bogdan Petrea […] http://www.laobiect.com/2012/07/de-ce-ar-trebui-demis-traian-basescu.html

  []Gilbert Dragos Dumitru /Posted by bogdan […] Daca pana acum cateva zile, societatea romaneasca nu era complet scindata, din cauza numeroaselor conflicte dintre categoriile sociale, ei bine, suspendarea de ieri a presedintelui Traian Basescu pare ca a impartit tara in doua tabere. Sunt unii care il apreciaza pentru activitatea sa, considerandu-l un adevarat aparator al justitie si omul care a reformat statul. De cealalta parte, sunt cei care il vor plecat cu orice pret de la Palatul Cotroceni, datorita abuzurilor pe care acesta, alaturi de sustinatorii sai din Partidul Democrat-Liberal, le-a infaptuit din 2004, de cand este presedintele tarii.

  In ceea ce ma priveste, fac parte din acea categorie care isi doreste debarcarea cat mai rapida a lui Traian Basescu din fruntea statului. Consider ca presedintele ar trebui sa fie garantul respectarii Constitutiei si a legilor tarii, sa nu faca partizanat politic, sa lase organele statului sa functioneze independent si sa ma reprezinte cu succes la nivel international. In ceea ce il priveste pe Basescu, nimic din toate acestea nu s-au intamplat. Cu toate ca s-a declarat a fi un aparator al justitiei, condamnarea la inchisoare a unor oameni cu greutate precum Adrian Nastase, Corneliu Iacobov sau Sorin Ovidiu Vantu, nu reprezinta decat praful aruncat in ochii celor creduli, pentru a se mima independenta justitiei. In fapt, in ultimii opt ani, justitia a devenit cea mai importanta arma politica, aceasta fiind folosita impotriva adversarilor politici ai lui Basescu. Cati apropiati ai presedintelui ati vazut trasi la raspundere pentru faptele lor? Cu alte cuvinte, voi crede cu adevarat in independenta justitiei, abia atunci cand vor cadea capete din ambele tabere.

  Reforma statului a intarziat sa apara, politica externa dusa de Basescu este una catastrofala, iar efectele le resimtim cu totii. Investitorii nu sunt deloc atrasi de piata economica din Romania, dialogul dintre tara noastra si partenerii straini este aproape zero, iar rata de incredere a Romaniei la nivel european este, desigur, una dintre cele mai scazute. Cat priveste rolul de mediator pe care presedintele ar fi trebuit sa il aiba, nici nu se poate vorbi. Cooperarea dintre sistemul bugetar si cel privat nu exista, la fel cum nu exista nici dialogul dintre categoriile sociale. Partenerii sociali au devenit mai mult decorativi deoarece presedintele Basescu nu a tinut niciodata cont de parerea lor. In schimb, ne-am obisnuit sa il vedem pe Traian Basescu impingand caruciorul in supermarket, amenintandu-i pe cei care nu ii imbratiseaza hotararile si deciziile politice si calcand in picioare toate valorile unui stat democratic.

  []Gilbert Dragos Dumitru […] Demiterea lui Basescu nu este altceva decat garantul supravietuirii sistemului corupt din politica romaneasca. (Asa cum comunistii si sistemul lor de relatii au supravietuit bine mersi gratie sacrificarii lui Ceausescu.)

  []Ioan Rosca[…] OK Multumesc. Ati avut dreptate. Face parte din propaganda prin care se incearca cu disperare mentinerea orbirii ca nu ar exista decit cele doua "alternative". Exact ce combate acest spatiu.

  []Bogdan Petrea[…] Daca e sa ma intrebati pe mine, ar mai exista inca o varianta: monarhia pe care o consider, de departe, cea mai buna in momentul de fata.

  []Ioan Rosca […]Adica ori ramura PDL-Basescu , ori ramura USL/Iliescu-Roman, ori reintoarcerea la tradarea din 1944, pe ramura Moscova-Bodnaras-Mihai-Duda... Dar o versiune autentic anticomunista si anticoloniala nu concepeti?

  []Bogdan Petrea […] Cu mare drag doar ca doar ca as vrea sa vad prezentata o strategie, o viziune, o doctrina, niste scopuri etc. Cred ca multi si-ar dori o alternativa la USL/PD-L adica, in esenta, o alternativa la intreaga clasa politica actuala.

  []Ioan Rosca […] Eu ma abtin de la a plasa aici rezultatul muncii mele de definire a unui program, pentru ca nu vreau sa se creada ca fac pledoarie pentru el. AER incearca sa propage un spirit de sprijinire a ideilor celorlalti.

  []Nicolae Tudor […] ‎"A treia cale" crede ca fiintele umane sunt egale in fata supravietuirii, ca Statul si-a parasit demult rolul pentru care a fost creat devenind o sursa de imbogatire a claselor politice prin facilitarea posibilitatilor de acces la sacul comun si a impartit descriminatoriu comunitatea romanilor in cativa "ai nostri" ("elite", bogati, filfizoni) si marea masa, compusa din "prosti" manipulabili prin promisiuni si exploatati prin munca.

  Solutia extrema este desfiintarea Statului (Nostradamus prezice ca oamenii vor refuza sa mai plateasca taxe) sau reformarea lui, astfel incat doar o singura taxa (tva-ul recuperat din valoarea finala a oricarui produs vandut) sa-i fie de ajuns sa functioneze (sa tinem cont ca Japonia are 1 bugetar la 300 locuitori, iar Romania 1 la 16). Numai ca, rezolvata aceasta problema, oamenilor nu li se va schimba viata. Solutiile care se propun de partide sunt: oferirea de conditii pentru dezvoltare productiva incat economia sa ceara noi locuri de munca sau asigurarea conditiilor ca fiecare familie sa lucreze pe cont propriu. Se propune mineritul (dupa ce l-am desfiintat!), sa facem sosele sau canale pentru a da oamenilor de munca.

  Dl . Cojocaru zice sa dam fiecarui roman 20.000 E sa poata incepe o afacere. Toate aceste solutii mi se par doar o gura de oxigen, nicidecum o solutie pe termen lung. Intai de toate economia capitalista produce ieftin (inlocuind omul cu masina) cu mult peste necesarul vietii, iar a crede ca initiativa cuiva sau a unui intreg popor cu milioane de initiative rezolva saracia este un non sens fiindca un incepator nu se poate pune cu marile forte economice (tehnologic vorbind) si nici nu are relatiile pentru vanzarea produselor nou create (cerinta vitala!). Alungarea minerilor pentru inchiderea minelor s-a facut prin oferirea multor salarii din bugetul tarii si doar 1 se pare ca a injghebat o afacere.

  "A treia cale" propune demolarea Statului prin reducerea salariatilor care plimba hartii la cel mult 200.000, impartirea pamantului tarii la numarul de vieti omenesti (235 mii Kmp:18 mil cetateni=1 ha/persoana si ramane statului 5 mil km.p), fara ca pamantul sa mai poata fi instrainat vreodata, iar cu acei 20.000 E, cei care vor, sa amenajeze in acea patratica de 150m lungime/150m latime, sau 200-250/200-250m, o fantana cu eoliana, parasolare, sera si ce se mai poate, incat orice familie, muncind pamantul, sa nu mai aiba niciodata probleme cu supravietuirea. Dar acesta este un proces de transfer este lung, poate dura 100 de ani (pana se darama casele actuale), dar se poate face proiectul si trecerea treptata a familiilor in noua locatie. Pana atunci supravietuirea trebuie asigurata din bugetul comun prin impartirea lunara, sub forma de bonuri, a VENITULUI DE SUPRAVIETUITOR.

  Daca valoarea cosului lunar este 1000 lei, inseamna jumatate din bugetul actual al tarii (240 mld/an). Numai astfel Romania devine o reala Gradina a Maicii Domnului.

  []Ioan Ionuț […] Exista alte solutii calate pe datele tehnologice ale nivelului mileniului 3 de natura a asigura prosperitatea generala. Dar e foarte mult de spus. E vorba de un sistem mondial integrat si care exclude afacerea pentru care economia e doar o optiune secundara; democratia economica.

  []Ioan Rosca […] Da, unuldin necazuri e ca nu se poate repezi problema reorganizarii societatii in citeva pagini sau chiar in citeva volume. O problema complexa, din pacate, se ataca complex. Si cred ca asta e o racila a modului cum a evoluat civilizatia. Era mai bine sa csitige tabara care a intuit importanta mentinerii unei simplitati inteligibile. Cum s faci democratie cu oameni care nu mai inteleg mare lucru?

  []Gilbert Dragos Dumitru[…] Domnule Ioan Rosca, AER ce face cu ocazia alegerilor din toamna? Are ceva de votat? Zic ca ar fi rastimpul, ocazia sa forteze un pic pasul, sa anticipeze momentul si sa propuna un om sau o grupare, sau chiar sa creeze o formula specifica descrierii. Ma hazardez sa pun aceasta problema pentru ca pagina AER nu functioneaza ca platforma de coabitare a altor forte si grupuri, in ciuda statutului pe care i l-ati dat. Sau poate nu am studiat suficient discutiile, si aceasta inraurire exista deja si se umfla. Ce parere aveti?

  []Ioan Rosca […] Daca AER ar sustine direct o anumita grupare acum, si-ar rata menirea de catalizator neutru. Nici nu are de ce prefera un grup sau altul, din moment ce militeaza pentru coagulare. Dimpotriva, partizanatul si fanatismul sectar sint semne sigur de deraiere, de raminere in actuala situatie. Dar coagularea nu se face aici, aici numai se discuta sau se sprijina. Voi semnala pasii in aceasta directie, de oriunde vor veni. Am marturisit si ca , experienta mi-a pus in fata o sumedenie de obstacole impotriva agregarii unei forte de eliberare. Continui sa cred ca ele trebuie luate serios in consideratie, ca noii activisti rebuie preveniti. Interesant ar fi daca s-ar cerceta aici tehnici care ar putea sprijini alierea, antidot la dezbinare si incoerenta.

  []Gilbert Dragos Dumitru […] O tehnica ar fi stabilirea unor principii dupa care sa se realizeze alianta. As sugera urmatorul principiu: nu se poate o alianta, in situatia actuala, daca oamenii care o constituie fac parte din vreauna din fortele politice si economice existente; pentru inceput cred ca e bine macar atat.

  []Ioan Rosca […] Da, daca e vorba de partide care au fost vreodata la guvernare,sau prin parlament sau deriva din cele care au fost. Nu insa si pentru formatiunile care se chinuie sa se ridice impotriva sistemului de ani buni si nu reusesc.

  []Gilbert Dragos Dumitru[…] Problema, din cate inteleg pana in acest moment de aici de pe pg AER, este aceea ca aceste formatiuni nu reusesc sa realizeze unitatea datorita lipsei unor principii esentiale, usor de comunicat si de inteles. Ca sa cumulez ambele definitii as reformula enuntul incercat mai sus: fara cei care fac sau au facut parte din partidele partase la guvernare (-a prin jaf) si cei care fac parte din elita economica (frauduloasa).
  ***
  [] Gheorghe Bucovineanu[…] ‎... 3% din 32 de milioane de romani(inclusi romanii din teritoriile rapite si diaspora[peste 10 000 000 milioane]), sau..7% respectiv 1 200 000 de membri ai retelelor partidelor institutii din 18 de milioane de cetateni(cu drept de vot[inclusi pe listele electorale permanente]) decid destinul natiunii: Evolutia socio-politica a ultimilor 20 de ani a fost marcata de mutatii-reasezari la nivelul partidelor-institutii, prin migrari de cadre, revendicarea/ocuparea spatiului "ideologic-doctrinar orizontal" (stinga, centru, dreapta, extreme)…O estimare a membrilor diverselor partide (mari si mici) se situeaza la aproximativ 1 200 000 de mii de persoane(PSD= 350 000, PDL= 320 000, PNL= 180 000, UDMR= 40 000, PRM= 100 000, PC= 30 000, PNT-CD= 55 000, CELELALTE PARTIDE=200 000)

  […] Structura de comanda a unui partid (subretea-transpartinica)numara 3000 de cadre la nivel central (biroul national al partidului, institutii guvernamentale, diverse institutii administrative, sindicate, samd), la nivel local (filiale judetene, organizatii locale, samd). Partidele-institutie (PDL, PSD, PNL, UDMR, PC) au ''implantate'' 40 000 de cadre de partid la toate nivelurile administrative ale tarii, 10 000 persoane reprezinta cadrele superioare, ce-i ce stapanesc ''pargiile'' de comanda/control ale sistemului-stat.

  […] Clasa politica postdecembrista, metamorfozata din nomenclatura, securitate, informatori, ''dizidenti'', veleitari, speculanti, escroci, demagogi, oportunisti, etc., este organizata in retele dirijate in "palier", ca un sistem-tip "vase comunicante"(cade un element/grupare/aripa, alta ia locul) sistemul este gindit pentru a dainui perpetuu. Privilegiatii vechiului si noului sistem/regim(300 000) si-au creat legi pentru ei, prin interpusi (legislativ), mecanismele pe care le-au implantat cu ajutorul ''marionetelor''(parlamentarii).

  [] Gheorghe Bucovineanu […] ‎1.) Percep o bulversare-cadere a sistemului DOMINANT(in maxim un an), pe fondul epuizarii resurselor financiare(inflatia deja a inceput), e probabil ca noile imprumuturi vor fi conditionate drastic(dobanzi, contracte de acoperire, samd), scenariul Grec se va repeta in Romania.

  2.) Apararea sistemului este efectuata de ''institutionalizati'' AGATATII(cca. 1 500 000 de persoane pe care le intilnim in retelele compartimentate:

  2-a) 300 000 persoane in ramura de PROTECTIE: SRI, SIE, DIE, DGPI, DIA, SPP, STS, Politie, Jandarmerie, Armata, Ofiteri rezervisti[peste 10 000 de civili promovati in ultimii 22 de ani(recompense, acoperiri, protectie, samd)[sint cca. 30 000 de psihologi ce apartin in principiu retelei 2-f), dar in proportie semificativa lucreaza ca analisti-consultanti in reteaua protectie ]

  2-b) 200 000 de persoane in ramura de JUSTITIE: Judecatori-procurori(cca. 5 000), Avocati(cca. 30 000), diverse functii(50 000), restul e personal auxiliar.

  2-c) 100 000 de persoane pe ramura DIPLOMATIE: Ambasade, Consulate, Institutii culturale, Misiuni diplomatice, din care sint cca.10 000 de cadre(!)

  2-d) 20 000 de persoane in ramura FINANTE: BNR, Curtea de Conturi, Min. de Finante

  2-e) 300 000 de persoane in ramura POLITICA(marionetele): Cadrele partidelor(30 000), cca. 10 000 de persoane activeaza in institutiile Comunitatii Europene(exemplu: stafful unui europarlamentar e de cca. 100 de persoane) membrii intermediari-interesati.

  2-f) 300 000 de persoane pe ramura CULTURII-EDUCATIEI: ELITA INTELECTUALA: academicieni, doctori,cadre universitare superioare, psihologi, sociologi, analisti, scriitori, artisti, samd

  2-g) 300 000 de persoane in ramura ONG: diverse organizatii, asociatii, samd!

  Concluzie: Elita conducatoare sau PARAZITII-AGATATII ocupa/uzurpa statuli de drept, pauperizind restul polulatiei!

  []Constantin Ciobanu […] Evenimentele ce se contureaza sint dependente de multi factori care vor degenera in schimbari de fatada si reasezari oportuniste. Structurile transpartinice sint intr-o continua reasezare , tactica utilizata aparent fara scop precis reprezinta o modalitatea clasica de perenizare in circuit inchis. Dupa doua decenii de la revolutia din 89 sintem readusi la punctul initial: lipsiti de putere de decizie in stat, sintem considerati o masa neglijabila-ignoranta de catre demagogii burgheziei rosii. Nu exista nici o forta politica, demna de acest nume, care sa revendice pentru popor : justitie sociala echitabila, revizuirea constitutiei, schimbarea regulilor masluite, controlul cetatenesc asupra alesilor, reintregirea tarii… Daca nu exista forta politica care sa ne reprezinte interesele , o vom creea(putem ?) , noi , toti cei exclusi, neafiliati structurilor.
  [FONT=&amp]

  []Radu-Mihail Giurgiteanu[...] Popoarele nu se trezesc singure niciodata. Ele au stat sub sclavie, iobagie, dominioane, dictaturi vreme indelungata si nu s-au trezit decat sub directionarea unor grupuri de initiativa capabile sa inteleaga conditia in care se afla oamenii (poporul), sa elaboreze o viziune de mai bine si sa puna in practica o strategie de aplicare a acelei viziuni. In acest sens, nici nu are rost sa ne implicam prea mult daca nu reusim sa gasim sau sa formam un grup de initiativa potrivit.
  Last edited by Constantin Cojocaru; 10-10-12 at 07:29 PM.
  Absolvent al Colegiului Naţional „Sf. Sava" şi al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Doctor în economie, specialitatea management.
  Motto _ Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
  Arhiva de lucrari: Index de lucrari publicate( repertoriu ) Prezentare: C.V. Manifest : GATA PDF : Grafice de evaluare
  PDF : Tabele de comparatie Website_01: Varianta COJOCARU Website_02: Eurosansa Contact: via E-mail(aici)

 2. #2
  Rang-N-04(Grup sp)
  Constantin Cojocaru's Avatar
  Join Date
  May 2010
  Location
  România
  Posts
  287
  Blog Entries
  4
  Rep Power
  656

  Default Răspuns la: Veniti sa ne unim, sa constituim ALIANTA POPORULUI

  Dezbatere pe grupul ''Alianta Grupurilor Antisistem'' AGA

  [] George Popescu [/…/] CANDIDAŢII INDEPENDENŢI UN ÎNCEPUT DE SOLUŢIE ! Event creat in vederea dezbaterii temei candidaților propuși de electori. ( https://www.facebook.com/events/130448990434176/ )

  Românii nu mai au încredere în partidele consacrate, românii nu mai au încredere în partidele noi sau care zac în aşteptarea ”sosirii” momentului potrivit, românii nu mai au încredere în politicianul care ar putea face ce afirmă în campania electorală, românii nu mai cred că pot avea parte de o politică cu adevărat democratică şi care să respecte fără abatere Constituţia României şi legile statului român.

  Românii nu mai ştiu dacă măcar mai pot spera să apară o soluţie, măcar şi pentru a putea ieşi pe o perioadă din acest cerc vicios al neputinţei naţionale, românii vor din ce în ce mai puţin să îşi reamintească spiritul civic şi al responsabilităţii individuale care ar duce la unitate şi stabilitate naţională, românii sunt ”îndrumaţi” să accepte că nimic nu se mai poate face într-un sens al normalităţii, românii urmează puterea exemplului negativ fiindcă nu au un minim de exemplu pozitiv.

  Încercările ultimilor mohicani, în ale civismului, se autodistrug prin orgolii şi deturnări grosolane, ultimii mohicani ai civismului dezvoltă acţiuni (şi le purtăm respect pentru că măcar fac asta) pe ”cauze” care nu sunt decât efecte ale unei cauze unice uitând că unitate naţională şi respectarea democraţiei înseamnă punerea tuturor efectelor unei administrări dezastruoase într-o singură cauză naţională(chiar şi o simplă listare la un loc al ”cauzelor”- efect ar fi mai mult decât ce se întâmplă acum).

  Propunem ca pe lângă un efort de a identifica soluţiile în partidele noi sau care ”aşteaptă” să oferim românilor alternativa alegerii unor independenţi la alegerile din noiembrie fapt care ar reda un minim de încredere şi respect în sensul democratic al Constituţiei României. Independenţii nominalizaţi de popor şi din popor ar fi un minim de suflu politic care să redea spiritului civic încredere şi speranţă.

  Să încercăm să susţinem ca pe toate colegiile electoare să se formeze nuclee de iniţiativă care să explice oamenilor de ce un independent care să fie nominalizat de ei şi nu auto propus ar avea şi şanse de a fi ales şi mai puţine posibilităţi să înşele încrederea şi aşteptările cetăţenilor.

  1. Actualii independenţi care se prefigurează a candida prin auto propunere pot fi suspectaţi în proporţie de 60-70% că sunt ”asistaţi” de partidele consacrate.

  2. Restul de independenţi auto propuşi nu au şanse, decât în mod miraculos, să îndeplinească condiţiile legale (clar făcute special defavorizante) de a strânge semnăturile necesare depunerii candidaturii, de a susţine o campanie electorală adecvată, de a avea o prezenţă în mass media echitabilă şi mai ales de a ajunge (dacă au trecut de toate acestea) să fie aleşi.

  3. Candidaţii independenţi propuşi (nominalizaţi) direct de electorii din fiecare colegiu ar beneficia clar de reducerea obstacolelor de la punctul 2. şi mai mult ar fi reprezentanţii aleşi deja, încă de la nominalizare, ai cetăţenilor din fiecare colegiu elector.

  4. Programul electoral, pentru perioada în care ar fi aleşi, ar fi făcut şi dezbătut împreună cu electorii din colegiul respectiv, mai mult ar presupune încheierea unui contract de respectare a acestui program.

  5. Pentru ca programele fiecăruia pe colegiul unde candidează să fie în concordanţă cu necesităţile zonei reprezentate dar să nu intre în contradicţie cu necesităţile naţionale se poate face o coaliţie formală a românilor ce sprijină independenţii nominalizaţi de electori pe plan naţional unde electorii şi candidaţii să dezbată pe plan zonal şi naţional programele propuse pentru a fi puse în acord.

  6. Astfel s-ar redescoperii spiritul civic şi încrederea în politica democratică pentru poporul care este unicul suveran.

  Această propunere de proiect poate fi îmbunătăţită şi pusă în practică de acele mişcări care au deja activitate civică atât pe planul amendării politicii distructive duse în România cât şi a celor concentraţi pe activism în susţinerea opriri vânzării resurselor naţionale, privatizării obiectivelor de interes naţional, stopării dependenţei României de FMI, Banca Mondială, U.E. , precum şi a oricărei încercări de a ştirbi suveranitatea naţională garantată de Constituţia României.

  Suntem un stat de drept recunoscut internaţional unde suveranitatea şi ultimul cuvânt de spus trebuie să-l aibă poporul... rămâne doar s-o dovedim practic înainte de a fi prea târziu sau de a ne pierde identitatea naţională.

  Proiect propus şi susţinut de grupul Român Responsabil (aflat în curs de constituire ca asociaţie civică sub denumirea provizorie de asociaţia ”NOI-RR”).
  https://www.facebook.com/groups/rorespons/

  []Constantin Ciobanu [/…/] ‎George Popescu si Nicolae Tudor ...urmaresc cu interes actiunile domniilor voastre, de aceea voi efectua o semnalare la adresa domnului Constantin Cojocaru ... Spatiul web este imens, cere resurse, timp, energie, samd, pentru a repertoria si cerne ''griul de neghina''. Nu cred ca d-l Cojocaru are cunostinta de proiectele domniilor voastre... http://www.universulromanesc.com/gin...ANTA-POPORULUI

  Constantin Cojocaru
  Preşedintele Partidului Poporului
  Contact: http://www.variantacojocaru.ro/?p=37

  []Constantin Ciobanu ‎[/…/] George Popescu, Alexandrinna Aianis, Nicolae Tudor, Remus Constantin Raclău ...va semnalez ''provocarea'' facuta de mine-la adresa domnului Gheorghe TEAVA (Miscarea DACIA), pe grupul AER. ...cititi comentariile subiectului: https://www.facebook.com/groups/3674...0345335317959/

  DEZBATERE Gheorghe Giovanni Ţeavă [/…/] Este ceea ce putem face şi noi cu PP-LC (vehicul electoral), dar cu condiţia să avem „spaţiu de exprimare” !... se pare că d-l C.Cojocaru nu este dispus la concesii !!!... şi ar fi multe de făcut pentru a fi cu adevărat antisistem !!! ... începând cu „declaraţia de deschidere către societatea civilă”, „schimbarea numelui formaţiunii nou create” şi „trecerea Legii Cojocaru la -între altele-”. Este ceea ce i-am propus fără succes ... deocamdată. Păcat, deoarece fără o „contribuţie externă consistentă”, nu are nicio şansă la viitoarele alegeri.

  Constantin Ciobanu [/…/] ‎Gheorghe Giovanni Ţeavă ...poate domnul Constantin Cojocaru nu a ''decodificat'' mesajul ''criptat'' sau vrea sa vada cit de valabila e oferta!!! In principiu il inteleg: a parcurs un drum lung si greu (putini i-au fost alaturi), parcurgind in mod metodic etape inerente-luptind, la fiecare cotitura il ''pindeau'' dusmanii, cautind deturnarea/compromiterea ''anihilarea'' ideii in fasa...

  Stiu ca aveti o viziune rara, deci puteti intelege mecanismele invizibile ale sistemului ce actioneaza impotriva a tot ce le ameninta ''statutul''! Luati ''taurul de coarne''... Unde ati mai vazut in spatiul virtual un sef de partid sa dezbata/convinga, cred ca e singurul ce a intrat in ''HORA''! Noi G.I.N.T.A. il sprijinim... chiar daca va merge singur in(la) lupta, ca Leonidas la THERMOPILE!

  Constantin Ciobanu [/…/] ‎Gheorghe Giovanni Ţeavă ...dumneavoastra v-ati intilnit cu domnul Constantin Cojocaru (ati discutat pe larg), asa ca vin cu o ''provocare'', pe care o explic in detaliu, poate ''puricii'' musca si pe altii!

  1.) Adunati aderentii ''Miscarii Dacia'' la sfat, cu obiectivul de a ''decanta'' o masa critica( 100 de militanti), cu citeva sute de simpatizanti generind un grup de actiune.

  2.) Negociati cu ''cartile'' pe masa afilierea grupului format la formatiunea PP-LC, ca o filiala independenta( ce va pastra identitatea ideologic-doctrinara specifica ''Miscarii Dacia'').

  3.) Intrati in ''ARENA'' ca candidat, sub ''umbrela'' legala a PP-LC la alegerile legislative pe unul din cele 6 locuri de parlamentar atribuite Diasporei(2 de senator si 4 ptr. camera deputatilor), pe colegiul electoral Europa (detalii: http://www.universulromanesc.com/gin...ull=1#post4155). Ar fi suficiente cca. 10 000 de voturi pentru a obtine scaunul de senator...

  4.) Puteti promova valorile ''Miscarii Dacia'' simultan cu intarirea PP-LC cu o filiala independenta!

  5.) Eu si ai mei va garantam cca. 300 de voturi pe Franta(va vom promova)

  6.) Restul vine de la sine...

  []Gheorghe Giovanni Ţeavă[/…/] ‎Constantin Ciobanu... cu toată stima ce v-o port, aştept „provocarea” de la d-l Constantin Cojocaru... şi care „provocare”, să nu fie exclusiv pentru mine sau Mişcarea Dacia. Oricum, voi da un răspuns articulat „provocării” dumneavoastră, cât mai curând posibil.

  []Constantin Ciobanu ‎[/…/] Gheorghe Giovanni Ţeavă ...daca ati descifrat sensul ''provocarii'', atunci stiti ce trebuie facut... Salve!
  ***
  []Alexandrinna Aianis [/…/] Daca m-ar intreba cineva ce cred despre viitorul Romaniei si mai ales despre viitorul romanilor, nu as gasi nici o veste buna. Dar de rau... exista scenarii de neimaginat dintre care f multe s-au adeverit deja. Noi, romanii ne aflam deja intr-o gaura neagra. Singura solutie este unirea tuturor pentru o cauza comuna, salvarea Romaniei. Suntem ultima generatie care am mai putea salva ceva. Nu cred ca i-ar conveni cuiva sa fie martorul neputincios a ceea ce va urma sa se intample daca nu ne unim. Toate optiunile si ideologiile fiecaruia vor ramane intacte, numitorul comun fiind cel din sufletul fiecaruia, mereu acelasi, adica: "Romania" Discutiile se desfasoara deja in real, sunt actuale si sunt logice! Si mai ales sunt motivate! Deci: Ar trebui ca dupa ce recititi mesajul sa puneti mana pe telefon (0744 122 659) sa ne intalnim sa vedem ce inseamna idei de actiune...organizata.

  Rezistenta Popular Nationala este un nume care incearca sa adune cat mai multe miscari disparate care se zbat atacand un efect in loc sa se uneasca intr-o cauza comuna care sa aiba actiuni pe directia de unde ”rasar” efectele. Sa venim fiecare in intampinarea celuilalt. Cu incredere si curaj! Unirea tuturor inseamna salvarea poporului si a tarii! Romania este in lacrimi! Sa o salvam! Sa nu lasam fara viitor pe copii si pe copiii copiilor nostri! Momentul a sosit! Va fi bine! Dumnezeu ne ocroteste!
  ***

  []Nicolae Tudor [/…/] …eu nu tin neaparat sa fac o alianta, dar am dat un semn ca exista forte care nu tin neaparat sa coaguleze nemultumitii in jurul lor. mai mult, eu personal nici nu voi candida vreodata la ceva, deci nu am initiat o miscare pentru a fi sef. Daca George crede ca poate avea succes acest demers, pentru care se zbate puternic, il sustin. astept sa se inscrie cat mai multi si sa incepem lucrul. Posibilitatea ca "a treia cale" sa colaboreze cu PP-LC a devenit nula, si nu din vina mea.

  []Constantin Ciobanu[/…/] ‎Nicolae Tudor As dori precizari de fond privind ''SENTINTA''! Citez: ''Posibilitatea ca "a treia cale" sa colaboreze cu PP-LC a devenit nula, si nu din vina mea.''

  []Alexandrinna Aianis [/…/] Nu cred ca posibilitatea de a colabora a devenit nula. Ea pare sa fie totusi singura cale spre o reprezentare reala a Romaniei, dar desigur ca inainte de a bate in cuie o astfel de decizie, o discutie intre reprezentantii PP-LC, Constantin Cojocaru , , Constantin Ciobanu, Nicolae Tudor, George Popescu si alte persoane interesate de salvarea Romaniei ar fi o conditie "sine qua non". Daca la masa tratativelor va exista deschidere sincera din partea fiecaruia, astfel incat sa poata veni fiecare cu solutii, propuneri de imbunatatire a platformei program,care sa fie si acceptate de comun acord, urmand a avea si toate asigurarile de respectare si punere in aplicare, nu vad nici un impediment. MRU este deja calare pe cal si trambiteaza peste tot ca este sigur ca va castiga alegerile. Noi vrem sa scoatem Romania din mana tradatorilor si asta nu putem face daca nu ne unim in jurul a ceva viabil. Si practic si teoretic, cautam o reprezentare romaneasca a romanilor. Eu nu sustin nici partidele din sistem, nici partidele mafiote dar nici partidele particulare care par asadar a fi private. Caut un partid care sa reprezinte poporul si care sa accepte solutii din partea poporului. Nu voi deveni membra nici unui partid dar voi sustine pe acela care ma va convinge ca reprezinta pe toti romanii.

  []Alexandrinna Aianis [/…/] Sustin unirea tuturor romanilor, a celor care se zbat ca si noi pentru aceiasi cauza: salvarea viitorului generatiilor urmatoare, scoaterea Romaniei din mana tradatorilor si a dusmanilor. Deci, cei care sunt constienti ca Romania este la un pas de disparitie trebuie sa se adune, lasand orgoliile la o parte, ca impreuna sa poata se repuna poporul roman in drepturile sale legitime.

  Este urgent, timpul lucreaza numai in dezavantaj. Pe cati oameni, grupuri, organizatii, partide, ... se poate conta? pe N persoane, grupuri, organizatii, partide,.... Hai sa vedem aceste N persoane, grupuri, organizatii, partide,... unite pentru indeplinirea aceluiasi tel. Cei care se aseamana trebuie sa se adune! Nu ne unim sa facem un alt grup, asociatie, partid, ... fiecare isi va continua scopul propus acolo unde se afla (grup, asociatie, partid,…), fiind constienti ca NUMAI impreuna si pasnic vom putea salva Romania! Acesta este idealul tuturor, numitorul comun care ne obliga sa ne adunam laolalta. Impreuna vom putea decide cine si cum ar putea reprezenta poporul. Impreuna vom putea aduce Romania pe calea cea corecta. Sa fim solidari in jurul dorintei fiecaruia de a readuce Romania pe calea cea buna.

  Stand izolati nu progresam. O scobitoare singura, poate fi rupta usor, dar un snop de scobitori, NU. Unirea este benefica asadar si pentru protectia fiecaruia dar mai ales pentru atingerea telului propus. Clepsidra timpului functioneaza. Dumnezeu sa ne dea intelepciune macar in al 12-lea ceas. Este momentul ca ceea ce sustine sau simte fiecare, si anume ca trebuie facut ceva pentru binele tuturor romanilor, sa confirme in real. 0744122659. Cine gandeste altfel sa nu sune!

  []Nicolae Tudor [/…/] Ar trebui sa aveti ideea ca am citit tot pe AER. Dincolo de faptul ca dl Cojocaru se incapataneaza nu numai sa creada, dar si sa afirme ca dansul este "a treia cale", ca toata politica este un cerc si, orice am face, salvarea nu poate fi decat "Legea Cojocaru", care redistribuie 20% din PIB, alianta o face atragand unul cate unul oamenii care scot capul, nemultumiti de clasa politica, deci subrezind astfel posibilitatea formarii unei forte noi, antistem. Dar ajunge si in fata grupurilor cu ideologii care capata reputatie, cum este cel al dlui Hurduzeu, si le spune: vreti partid? haideti, PP-LC este un partid, nu mai trebuie altul!", apoi nu raspunde domnului Rosca la intrebarea expresa daca vede posibilitatea ca o alianta sa aiba o noua conducere cu probabilitatea ca dumnealui sa nu faca parte!

  Crede ca daca a scris 15000 de pagini a explorat exhaustiv problemele politicii (cu Biblia cum ramane?) si, daca s-a inscris la un tribunal, are si autoritatea sa ne conduca pe noi, astia care maraim prin lanturi. Mie imi plac oamenii morali iar Dl Cojocaru m-a dezamagit cumplit. Intai pentru ca la Buzau l-a atras de partea sa pe cel care l-a injurat ani de zile, cat timp s-a judecat cu Diaconescu in tribunal - previziune clara asupra a ceea ce ar putea face ajungand in Parlament sau la putere, adica se va alia cu oricine, pentru a atinge niste scopuri, si nu se stie daca acestea ar sluji oamenilor care il sustin sau l-au ridicat in acel post de decizie.

  Apoi dl Cojocaru nu suporta critica constructiva, nici nu raspunde celor care i se adreseaza. Asta inseamna fie ingamfare (ceea ce este grav), fie lipsa de timp (ceea ce duce la presupunerea ca poarta o palarie mai mare decat poate s-o duca). . Domnul Cojocaru, aflat pe acest grup, mi-a intors spatele ca si cum nu as exista. Dar, ce, sunt cumva un cacat cu ochi? Civilizatia si democratia presupun si obligatii, nu doar favoruri. Nu in jurul domnului Cojocaru visez sa ne unim, ci s-o luam de la zero si sa facem niste reguli noi si dure, care sa ne oblige la moralitate si competenta. Iar cand o sa ma conduca cineva, acea normala constructie de om trebuie sa stie sa puna virgula intr-o fraza, macar sa stie sa-l scrie pe "i".

  Peste toate aceste spuse se asterne o certitudine pe care mi-am format-o in ultimul timp: tot ce se afla sub clasa politica afirmata, si pe care o negam, se compune, ca-n armata, din oameni cu defecte atat de mari incat avem de-a face pur si simplu cu monstri.

  A TREIA CALE: http://a-treia-cale.blogspot.fr/
  ***

  []Teodor-Dan Petreanu[…] Bună ziua Domnule Cojocaru. Vă rog să primiți sub analiză un material al PP-DD transmis, la care aștept să aduceți un scurt comentariu, întrucât dvs. sunteți singura persoană îndreptățită să o facă, după care urmează să intervin în a le da un răspuns. Vă mulțumesc.

  Renata Robu […]: D-le Teodor,v-am urmarit postarile pe acest subiect,si permiteti-mi sa va spun ca santeti intr-o grava eroare: cele un mil. de semnaturi pentru legea cojocaru, se afla si acum in sediul Otv.ermetizate in recipiente de plexiglas. si au fost vazute de cei indrituiti s-o faca la momentul inscrierii partidului. Pentru aceasta inscriere, s-au adunat intr-o prima faza 75 mii semnaturi, si am copiile lor la sediu, le pot arata oricui doreste, iar pentru cea de a doua inscriere s-au adunat 48.500 de semnaturi. Toti cei care au fost la tribunal in acea perioada si au asistat la procese stiu aceste lucruri.

  Denumirea partidului, s-a facut in urma alegerii oamenilor, ei au fost cei ce au dorit aceasta denumire de Partidul Poporului. In ce-l priveste pe dl.Cojocaru, si-a facut publica acea lege, foarte buna de altfel, dar refuzata de toate guvernele la a caror usa a batut de-a lungul anilor, cel putin astea au fost spusele domniei sale in emisiunile lui Barbu, care l-a adus in prim planul societatii romanesti. Daca dumnealui era mai modest in pretentii, intr-un moment in care nu se putea vorbi inca de asta, totul era ok, insa a fost grabit, sau naiv, desi ma-ndoiesc, si a dat cu batul in balta, devoaland adevaratul sau interes. Iertati-ma, sant de acord cu dvs. in multe privinte, dar aici nu, de aceea mi-am permis sa intervin, cunoscand lucrurile din interior. NOTA: Renata Robu e vicepresedinte PP-DD : http://www.facebook.com/renata.robu

  []Constanta Antonov […] Cu respect pentru bunele intentii si idei inteligente, va sfatuiesc sa reajustati textul la o audienta mai practica si in criza de timp, dupa care sa submiteti ideile dvs. in cat mai multe forumuri pana cand oamenii devin constienti de importanta viziunii dvs. spre binele tarii si nu al capitalistilor oligarhi alias comunisti travestiti. Ce parere aveti? Vorbesc din punctul de vedere al unei persoane jefuite de CAPITAL PRODUCTIV (brevete si inventii) fiind partenerul de viata si de afaceri al unui inventator –antreprenor roman in America pe acelasi model pe care Romania continua sa fie jefuita in numele parteneriatului strategic dintre actualii comunisti din guvernul Roman si guvernul American.

  Constantin Ciobanu […] ‎Nicolae Tudor ...nu sint de acord cu dumneavoastra in privinta multor puncte expuse... Chiar credeti ca d-l Constantin Cojocaru a avut timp sa va studieze textele!? Daca a comentat pe AER e ceva special: a fost ghidat prin link-permalink direct pe tema dezbaterii... Poate va comenta si aici-in zilele urmatoare(discutiile i-au fost transmise prin email), urmind redirectionarea!

  []Dan Stoica […] Cu dedicatie pentru monarhistii care au ceva cu comunistii!

  Binele care ni l-au adus nouă Hohenzollerni și „marele” rege Carol I.

  Un rezumat despre cum am trecut cu viteza sunetului pe lângă desființarea României daca aprobam ce visa domnul Carol I încă din 1883. Pe noi nația ne-a salvat și niciodată un erou care nu avea sânge românesc în el!

  Iul.15/28 Austro-Ungaria declară război Serbiei.

  Iul.17/30 Reprezentanţii Antantei fac cunoscut guvernului român acordul ţărilor lor privind unirea Transilvaniei cu România, în schimbul participării României la război împotriva Puterilor Centrale.

  Iul.18/31 Mesaj al împăratului Germaniei Wilhelm al II-lea către regele Carol I, prin care cerea României să-şi îndeplinească obligaţiile către Puterile Centrale (1883, oct.18/30 Semnarea la Viena, în cel mai strict secret, a Tratatului de alianţă româno-austro-ungar, la care Germania aderă în aceeaşi zi).

  Iul.21/aug.3 Consiliul de coroană de la Sinaia, respinge cererea regelui Carol I de a intra în război alături de Puterile Centrale şi hotărâşte adoptarea unei politici de neutralitate armată.

  Ca personalitate istorica regele Carol I este de respectat, dar daca ne luam dupa mintea lui România astazi nu ar mai fi existat.

  Dupa 25 de ani, in aceiasi buna traditie Carol II (nota bene dictoator) refuza sa apere Romania de rusi si maghiari.
  ***
  George Popescu [/…/] ”REZISTENȚA POPULAR NAȚIONALA” UN CONCEPT DE UNIRE !

  Cu părere de rău mai avem de făcut încă un pas... să nu mai cerem să ni se alăture cineva ci să venim la mijloc, să nu mai lăsăm loc orgoliilor ideologice şi să nu amestecăm acţiunea naţională cu interesele partinice... Da, putem fi alături de oricine care respectă dreptul la viaţă, putem fi alături de oricine care nu reprezintă un pericol de a confisca alianţa Rezistenţa Popular Naţională încă de la primul îndemn, lăsăm dreptul de a avea încredere până la proba contrarie, dar RPN nu este un concept care să fie înghiţit de o alianţă ci el însuşi cere alierea tuturor datorită necesităţii acestui moment crucial al României ca stat şi naţiune.

  RPN nu este un partid şi nu este nimic altceva decât conceptul Unirii celor care sunt conştienţi ca individ sau grup, asociaţie etc., că forţele împrăştiate pe efecte, orgolii şi ideologii, deşi doresc o schimbare şi acesta ar fi scopul comun (printre altele) nu depăşesc pragul unor tatonări (în cel mai fericit caz) şi nu ajung să identifice ce i-ar transforma într-o forţă naţională demnă de luat în seamă.

  Trebuie să acceptăm că nimeni la ora actuală nu prezintă nici garanţii şi nici suficientă forţă organizatorică sau de atracţie a poporului, însă dacă toate mişcările amintite s-ar uni ar fi prima demonstraţie de forţă unitar naţională şi unde nu ar mai fi loc de atâtea dubii asupra lor şi a ceea ce pot face pentru ţară.

  Doar împreună se poate şi trebuie să ne-o dorim dincolo de orgolii şi să începem să ne căutăm unii pe alţii spunând reciproc:” VENIM ÎN MIJLOCUL VOSTRU SĂ NE UNIM, PRIMIŢI-NE!”... Numai aşa demonstrăm că vrem să facem ceva pentru ţară şi nu pentru şi-n numele unei ideologii sau al unui partizanat politic. VEZI: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

  RPN este mai mult decât o mână întinsă spre unire, este alternativa acceptării bunei credinţe între români. Necesitatea unor declaraţii de genul”” VENIM ÎN MIJLOCUL VOSTRU SĂ NE UNIM, PRIMIŢI-NE!” sau” Să ne pregătim să venim fiecare în întâmpinarea celuilalt.” nu este una cu tentă religioasă ci una pur umanistă... Oare nu prin renunţarea la orgoliul declarat prin” Veniţi alături de noi...” am putea să trecem de pragul declarativ înspre fapte concrete?

  Nu vedem nimic rău şi insinuant în a fi concilianţi, din contră aceea afirmare a limitării credinţei personale în spaţiul individual a dus la discrepanţe sociale şi individualizarea societăţii civile lucru care se reflectă în incapacitatea indivizilor de a se mai uni. Nu suntem porniţi pe crearea unei noi religii ci pe acceptarea credinţei fiecăruia dacă nu încalcă moralitatea umană şi libertăţile celorlalţi...

  Chiar şi lipsa unei religii sau credinţe în acest sens nu este intolerabilă ci sperăm să înţelegem toţi că acceptarea necondiţionată a oamenilor între oameni, repet atâta timp cât nu se încalcă libertatea celorlalţi, nu va duce decât la mărirea şanselor de unire a românilor într-un crez naţional pentru refacerea situaţiei deplorabile în care ne aflăm.

  DECLARAŢIA GRUPULUI "ROMÂN RESPONSABIL" https://www.facebook.com/groups/rore...7949241974705/

  NOI suntem doar un grup care trecem, cu greu... dar trecem, din virtual în lumea reală prin înfiinţarea unei asociaţii orientată către reaprinderea spiritului civic. Trebuie să specificăm că nu urmărim scopuri de partid şi nici înfiinţarea unuia... atitudinea noastră este clar definită mai jos. În lumea reală ne propunem:

  1. Susţinerea necesităţii unei reforme în politică, în societatea civilă si în economia României.

  a) Prin utilizarea instrumentului legal și legitim CONSTITUŢIA ROMÂNIEI se poate încerca reducerea infracţionalităţii politice, manifestată în special prin activităţile partidelor care promovează "venirea la putere" şi nu administrarea ţării:

  CONSTITUŢIA ROMÂNIEI ARTICOLUL 2

  (1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum. (2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.

  b) Societatea civilă să fie îndrumată către reevaluarea și folosirea potențialului legal de apărare a drepturilor civice prin legile statului român şi acordurile internaționale din care facem parte.

  c) Economia României este nu într-un grav declin ci adusă pe marginea unei prăpăstii, dacă încă nu ne-am prăbuşit nu putem doar spera să nu se întâmple ci trebuie să acţionăm ca cetăţeni în stoparea acestui declin care ne-a adus la un pas de prăbuşire şi coplaps total. Susţinem organizarea societăţii civile în jurul unor programe fiabile de redresare a economiei naţionale şi reanalizarea tuturor datoriilor externe precum şi a creanţelor către România.

  2. Promovarea unui sistem electoral bazat pe examene anterioare acceptării candidaturii şi nu doar pe semnături (reducerea procentului acceptat legal este imperios necesară datorită blocării independenţilor în a accesa dreptul la a fi aleşi) sau reprezentarea unui partid. Astfel am avea independenţi şi reprezentanţi ai partidelor cu o competentă ridicată şi s-ar reduce infracţionalitatea politică. Dorim respectarea idei fundamentale a valorii organelor reprezentative ale poporului: "Reprezentanţii statului sunt angajaţii cetăţenilor care se obligă să respecte şi să acţioneze în vederea menţinerii integrităţii naţionale şi a bunăstării sociale.".

  3. Reconsiderarea şi respectarea de către reprezentanţii poporului suveran a Constituţiei României începând cu:
  ARTICOLUL 47 (1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trăi decent. În virtutea acestui articol cerem adoptarea imediată de consultări cu reprezentanţii societăţii civile în vederea găsirii de soluţii pentru oferirea unui trai decent poporului român.

  4. Lupta pentru readucerea întregii clase politice la un curs normal prin cererea legitimă a societăţii civile, ca reprezentanţă a poporului suveran, de a se respecta litera Constituiei României şi a legilor statului român fără abateri. Luptă este necesară acum când să ajuns la limita dezintegrării naţionale, dar şi după reinstaurarea unui curs normal în statul de drept, prin monitorizare şi revenirea la aceeaşi luptă atunci când se deraiază de la cursul normal. În acest sens trebuie acceptat că s-a ajuns la limita suportabilităţii în ceea ce priveşte nerespectarea consultării prin referendum a poporului suveran în ceea ce priveşte acţiunile organelor reprezentative de interes naţional începând de la contractarea de împrumuturi în numele statului român, încheierea de contracte pentru privatizarea resurselor naţionale, acordurile de orice fel care fac referire la interesul naţional.

  Legea nr. 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului a fost modificată prin OUG 41/2012 aprobat prin Legea nr. 153/2012. Considerăm că prin această ordonanţă se încearcă scoaterea din legile ţării (care trebuiesc raportate la constituţie art. 115 (6) Ordonanţele de urgenţă nu pot fi adoptate în domeniul legilor constituţionale, nu pot afecta regimul instituţiilor fundamentale ale statului, drepturile, libertăţile şi îndatoririle prevăzute de Constituţie, drepturile electorale şi nu pot viza măsuri de trecere silită a unor bunuri în proprietate publică.) a dreptului suveran al poporului şi se încalcă în mod flagrant democraţia declarată şi instituită de drept în România.

  Cerem repunerea în drepturile legale a poporului suveran prin respectarea Constituţiei României şi a legii nr. 3/2000 făcând referire în special la art. 2 punctul c):

  CAP. 1 / Dispoziţii generale
  ART. 1
  În România suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative şi prin referendum.

  ART. 2
  (1) Referendumul naţional constituie forma şi mijlocul de consultare directă şi de exprimare a voinţei suverane a poporului român cu privire la:
  a) revizuirea Constituţiei;
  b) demiterea Preşedintelui României;
  c) probleme de interes naţional.

  (2) În condiţiile prezentei legi se poate organiza şi desfăşura şi referendum local asupra unor probleme de interes deosebit pentru unităţile administrativ-teritoriale.

  (3) În cadrul referendumului populaţia poate fi consultată cu privire la una sau la mai multe probleme, precum şi cu privire la o problemă de interes naţional şi o problemă de interes local, pe buletine de vot separate.

  5. Respectarea cu stricteţe a drepturilor fiecărui cetăţean al României conform constituţiei unde se stipulează clar acestea la Capitolul II şi de asemeni respectarea Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului la care statul român a aderat încă din 1955 prin intrarea în O.N.U.

  6. Dezvoltarea şi aplicarea în permanentă a unei educaţii civice reale şi pregătirea generaţiilor viitoare din punct de vedere real educaţional urmărind şi dezvoltarea spiritului civic la tineri încă din primul contact cu educaţia şcolară.

  RECOMANDARE : Adunaţi-vă forţele proprii, puneţi conştiinţa înainte de toate, strângeţi oameni (verticali şi cu experienţă...) în jurul vostru, urmează pasul necesar... ieşirea din virtual. Sunt destui aici care ne cunosc intenţiile şi că paşii pe care trebuie să-i urmăm nu pot trece prin eludarea legilor statului (oricât de ambigue ar fi ele) de aceea este necesar să înfiinţăm o asociaţie civică cu statut juridic, ca fiind singura formă ce ne poate da legitimitate în faţa acuzelor ce vor urma şi a presiunilor din partea celor care nu vor România decât dezmembrată, desfiinţată, un popor pus pe fugă din ţara lui.

  Amănunte, despre ce şi cum trebuie făcut, veţi primi fiecare (bineînţeles dacă consimţiţi la cele de mai sus) în scurt timp de la stabilirea unui contact direct cu noi.

  Absolvent al Colegiului Naţional „Sf. Sava" şi al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Doctor în economie, specialitatea management.
  Motto _ Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
  Arhiva de lucrari: Index de lucrari publicate( repertoriu ) Prezentare: C.V. Manifest : GATA PDF : Grafice de evaluare
  PDF : Tabele de comparatie Website_01: Varianta COJOCARU Website_02: Eurosansa Contact: via E-mail(aici)

Similar Threads

 1. Partidul Poporului cheama toate partidele politice neparlamentare: ALIANTA POPORULUI
  By Constantin Cojocaru in forum Partidul Poporului – PP-LC (Dr. Constantin Cojocaru)
  Replies: 1
  Last Post: 11-02-15, 05:25 AM
 2. Constituţia cetăţenilor - MCC-2013, TITLUL -II-, cap -IV- Avocatul Poporului - art.58-60/p-5
  By Arthur in forum Noua Constitutie a Romaniei - Constitutia Cetatenilor
  Replies: 0
  Last Post: 11-06-13, 10:37 AM
 3. Cum s-a nascut Noua Securitate a Poporului
  By Releigh in forum Teme de actualitate: investigaţii, documentare, dezvăluiri
  Replies: 0
  Last Post: 29-04-11, 07:44 PM
 4. Proclamatie-Veniti sa terminam ce am inceput in decembrie 1989 Constantin COJOCARU
  By Constantin Cojocaru in forum Proiecte, comunicate, organizare, semnale, expuneri, sondaje
  Replies: 1
  Last Post: 12-04-11, 10:40 AM
 5. Statutul Partidului Poporului PP-LC Constantin Cojocaru
  By Constantin Cojocaru in forum Partidul Poporului – PP-LC (Dr. Constantin Cojocaru)
  Replies: 3
  Last Post: 15-08-10, 02:13 PM

Liens sociaux

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •