Results 1 to 6 of 6

Thread: Dosarul Partidul Poporului-actiuni desfasurate: evenimente

 1. #1
  Rang-N-04(Grup sp)
  Constantin Cojocaru's Avatar
  Join Date
  May 2010
  Location
  România
  Posts
  287
  Blog Entries
  4
  Rep Power
  656

  Exclamation Dosarul Partidul Poporului-actiuni desfasurate: evenimente

  ANUNŢ, Astăzi, 20.05.2011, a fost al doilea termen de judecată în dosarul nr. 26184/3/2011 -înregistrarea Partidului Poporului-Dan Diaconescu. Noi am arătat că, de la primul termen până astăzi, nu am avut acces la dosar decât o singură zi, pe data de 13.05.2011, iar la bibliorafturile cu listele de semnături (5500 de file) numai în zilele de 17 şi 19 mai a.c., câte 1,5 ore, în total 3 ore, timp complet insuficient. În cele 3 ore, am putut cerceta 4 bibiorafturi cu semnături din 4 judeţe, în 3 dintre ele am găsit că mai mult de jumătate prezentau semnături dubioase.

  Am cerut instanţei:

  1. Să amâne judecarea cauzei, astfel încât să putem cerceta toate cele 35 de bibliorafturi cu liste de semnături.

  2. Să dispună cercetarea listelor de semnături, pentru a verifica dacă semnăturile nu sunt falsificate.

  3. Să suspende judecarea acestei cauze, până la soluţionarea irevocabilă a dosarului nostru, adică înregistrarea Partidului Poporului. Am arătat că şi dosarul nostru a fost suspendat până la soluţionarea irevocabilă a vechiului lor dosar, cel pentru înregistrarea Partidului Poporului.

  Judecătorul a respins cererea noastră de amânare. A dispus să fie sesizate parchetele din judeţele Caraş-Severin, Tulcea, Călăraşi. Nu şi din celelalte judeţe, pe care noi nu am apucat să le vedem. A rămas să se pronunţe asupra cererii noastre de suspendare, pe data de marţi, 24 mai a.c. Sala şedinţei de judecată a fost arhiplină, cu persoane îmbrăcate în mov, care au întrerupt, prin vociferări, deseori, desfăşurarea dezbaterilor, judecătorul ameninţând de mai multe ori cu evacuarea lor din sală.

  La ieşirea din sala de judecată, am fost înjuraţi şi bruscaţi de oamenii îmbrăcaţi în mov. S-a ajuns până acolo încât jandarmii au vrut să mă scoată pe partea din spate a Tribunalului, pentru a nu fi linşat de banda de derbedei otevişti. Am refuzat să ies prin spate, astfel că am ieşit pe uşa din faţă a Tribunalului, apărat de colegi. Derbedeii şi-au continuat injuriile, ţinându-se după noi, până la urcarea în autobuz. Ultima injurie: “Uite-l pe domnul Dan, în rolrois, iar voi, amărâţilor, vă urcaţi în autobuz”.

  Să nu uit. La ieşirea din sala de judecată, cu faţa ca varul, Dan Diaconescu a venit la mine şi mi-a spus: “Nenorocitule, când Partidul Poporului va câştiga alegerile, în 24 de ore, te voi băga în puşcărie.” S-a întors, repede, şi a plecat, înjurând. Există martori. Nu a apucat să audă şi răspunsul meu, pe care îl scriu aici: “Când Partidul Poporului va câştiga alegerile, tu, Dan Diaconescu, vei fi, de mult timp, în puşcărie, băgat nu de mine, ci de justiţia română, nu pentrucă ai vrut să furi ce îmi aparţine, ci pentru ce ai furat de la alţi români.”

  Constantin Cojocaru 20 mai 2011 la 17:28


  vasile-s21 mai 2011 la 09:51 …..Pentru a intelege mai bine comportamentul lui Dan Diaconescu, va propun sa cautam prin arhiva, caracterizarea facuta de procurorul Gheorghe Bocsan la adresa acestuia, (a lui dan diaconescu). El procedeaza astfel, pentru ca este “strans cu usa”! De catre cine??? Probabil de cei l-au “ajutat” sa-si faca averea pe care acum o afisaza in fata “POPORULUI”!!! Inclusiv rolls-ul cu care am inteles ca a plecat de la Tribunalul Bucuresti. Mai mult ca sigur, este presat cu usa de cei pe care i-a amagit cu promisiuni si cu minciuni despre Partidul Poporului, iar ei au investit munca si bani in organizarea partidului, in sedii de partid, in intalnirile “viitorului presedinte cu simpatizantii”, etc.!!! Sau probabil ca are probleme financiare cu bancile, cu fiscul, …. Este presat de cei care au fost adusi la Tribunal! Si eu am fost de mai multe ori la Tribunal pentru aceasta cauza. Dar de fiecare data am venit din proprie initiativa si “in interes propriu”. Spun acest lucru pentru cei care inca il mai credeti pe Dan Diaconescu!!! Ce nu realizeaza dd si cei care inca se mai afla in preajma lui, este ca PRIN CE FAC EI INCALCA LEGEA! Si toti vor ajunge sa fie cercetati pentru aceasta!!! Toate acestea, pot fi FAVORABILE sau defavorabile PARTIDULUI POPORULUI. TOTUL DEPINDE NUMAI DE NOI!!! Nu ne boicoteaza nimeni!!! Cu stima, vasile-s.
  Last edited by Constantin Cojocaru; 22-05-11 at 06:08 PM.
  Absolvent al Colegiului Naţional „Sf. Sava" şi al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Doctor în economie, specialitatea management.
  Motto _ Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
  Arhiva de lucrari: Index de lucrari publicate( repertoriu ) Prezentare: C.V. Manifest : GATA PDF : Grafice de evaluare
  PDF : Tabele de comparatie Website_01: Varianta COJOCARU Website_02: Eurosansa Contact: via E-mail(aici)

 2. #2
  Rang-N-04(Grup sp)
  Constantin Cojocaru's Avatar
  Join Date
  May 2010
  Location
  România
  Posts
  287
  Blog Entries
  4
  Rep Power
  656

  Default Re : Dosarul Partidul Poporului-actiuni desfasurate: evenimente

  ANUNŢ, Astăzi, 10.05.2011, am intrat în posesia deciziei Tribunalului Bucureşti în dosarul nr. 26184/3/2011 ( cererea de înregistrare formulată de Simona Man ş.a.). Iată textul acestei decizii:
  “Admite cererile de intervenţie în interes propriu formulate de intervenienţii Cojocaru Constantin, Partidul Popular, Doruş Neculai. Dispune citarea intervenienţilor pentru termenul din 20.05.2011, ora 13.00.

  Respinge ca inadmisibile cererile de intervenţie în interes propriu formulate de petenţii Şuţu Vasile, Ştirbu Pavel, Moldovan Mircea, Cantemir Crişan Antonio, Turc Ioan şi cererile de intervenţie accesorie formulate de Centrul Filialelor din Germania al Ligii dreptăţii împotriva corupţiei şi abuzurilor din România-Europa, Asociaţia Românilor Sinceri, Viorel Rânghilescu, Fulga Marian, Iacob Gheorghe şi Macrea Gheorghe, Dumitru Ionel.
  Pronunţată în şedinţă publică, azi, 09.05.2011.”
  Precizez că Şuţu Vasile, membru PP, judeţul Dâmboviţa, Ştirbu Pavel, Moldovan Mircea, Cantemir Crişan Antonio şi Turc Ioan, toţi membri PP, judeţul Bistriţa-Năsăud, nu sunt “petenţi”, în acest dosar, ci “intervenienţi”, ca şi ceilalţi trei ale căror cereri au fost admise.

  Mai precizez că toate celelelte cereri, accesorii, erau cereri în favoarea cererii de înregistrare formulată de petenţii Simona Man ş.a.

  Constantin Cojocaru

  ***

  ANUNŢ

  1. La Tribunalul Bucureşti, a fost afişată cererea de înregistrare a Partidului Poporului-Dan Diaconescu.

  2. Cererea este semnată de: Man Simona Allice, preşedinte, Diaconescu Iulius Mario, Voiculescu Diana,Gherghiceanu Florentina şi Flostoiu Florin Ion, membri fondatori. Cum se vede, trei din vechea gardă au părăsit corabia otevistă. A apărut un nume nou, Flostoiu. Diaconescu Iulius Mario a fost degradat din funcţia de preşedinte în aceea de simplu membru fondator.

  3. Termen de judecată: 29.04.2011, mult mai devreme decât termenul dat nouă, deşi cererea noastră de repunere pe rol a fost depusă înaintea cererii lor şi deşi la ei era primul termen şi la noi al treilea. La noi, primul termen a fost de trei luni. La ei, de două săptămâni, minimum prevăzut de lege.

  4. Este clar că, la Tribunalul Bucureşti, ne aşteaptă un nou coşmar. Vă amintesc că, timp de şase luni, nu am avut acces la listele cu semnături.Vom vedea. Acum, avem, în spate, o experienţă.

  5. Aştept, pe adresa mea de e-mail, sau, la căsuţa poştală, idei şi propuneri privind modul în care să ne apărăm drepturile, în primejdie de a fi furate, din nou, de Dan Diaconescu&comp.

  Constantin Cojocaru - Preşedintele Partidului Poporului. 15 aprilie 2011 la 17:40


  marian ….15 aprilie 2011 la 22:37 ….Stimate D-le Dr. Cojocaru,
  Va rog sa ma scuzati ca intervin intr-o chestiune in care, trebuie sa recunosc, nu sunt specialist. Totusi, doresc sa va spun parerea mea.

  1)-Dupa cum stim cu totii, in data de 1 aprilie, Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea lui DD de infiintare a Partidului Poporului, decizia instantei fiind irevocabila.

  2)-In afara de acest lucru Tribunalul Bucureşti a aprobat cererea noastră de repunere pe rol a dosarului nr. 56485/3/2010, privind înregistrarea Partidului Poporului. Termen de judecată e pe data de 2.06.2011.

  Deci, eu asa inteleg cel putin, ca prin punerea pe rol a Partidului Poporului, numele acestuia este in suspans, ca sa zic asa, deci nu mai poate fi revendicat de nimeni, pana la o decizie irevocabila.
  De aceea mie nu-mi vine sa cred ca DD are inca tupeul, chiar daca e el tupeist de felul lui, ca dupa infrangerea avuta si stiind faptul ca dvs ati depus deja cererea pentru Partidul Poporului, deci eu nu cred ca partidul lui se va intitula chiar identic cu al nostru.

  Dupa cum sunt eu informat avocatii lui DD sustin ca, pe 12 aprilie 2011, s-a depus la Tribunalul Bucuresti o noua actiune de infiintare de partid, cu titulatura Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD). Deci o denumire asemanatoare cu a Partidului Poporului, dar nu identica, deoarece DD si-a pus si numele sau la coada denumirii partidului. De aceea eu cred denumirea Partidul Poporului e mai mult ca sigura.
  vasile-s...16 aprilie 2011 la 00:00…Domnule Presedinte C. Cojocaru, Referitor la- Dreptul la replica solicitat de dvs. postului OTV, va comunic ca Decizia nr. 187/3/04/2006 a Consiliului Naţional al Audiovizualului privind Codul de Reglementare a Conţinutului Audiovizualului la care dvs. faceti referire, a fost abrogata fiind inlocuita cu Decizia C.N.A. nr. 220/2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, care este publicata in M. Of. Nr. 174 din 11 martie 2011. In Decizia 220 se prevede expres ca Decizia 187/2006 este abrogata…… In cazul dvs., va puteti adresa CNA in maxim 30 de zile de la data difuzarii, conform art. 59 si probabil art. 64, din Decizia 220/2011. Eu deja am trimes pe 01 aprilie 2011 la CNA o reclamatie (si comunicata partial si pe acest site), referitor la ce spunea dd, cum ca la Curtea de Apel s-ar fi interzis infiintarea Partidului Poporului!!!

  Cu aceasta ocazie, raspund si celor care mi-au solicitat sa le comunic cum pot face reclamatie la CNA. Se procedeaza astfel: se acceseaza http://www.cna.ro, se deschide pagina care contine si site-ul oficial al CNA, si care contine „Formular de Reclamatii”. Atentie ca formularul cere date exacte privind postul de tv sau radio, denumirea emisiunii, ora si minutul, etc. Mult succes domnule Presedinte, mult succes tuturor. Si nu uitati, CU CAT SUNTEM MAI MULTI SANSELE DE REUSITA SUNT MAI MARI! Lucru demonstrat la Curtea de Apel. Impreuna vom invinge! Cu deosebita stima, vasile-s.
  IANCU GHEORGHE …16 aprilie 2011 la 00:24…Domnule președinte Cojocaru,
  Stabilirea zilei de 29.04.2011, pentru a fi judecată cererea de înregistrare a pp-dd are drept scop înregistrarea acestuia înaintea termenului dat nouă, respectiv 02.06.2011. Numai astfel este posibilă înregistrarea pp-dd cu acest nume, deoarece nu este înregistrat nici un partid cu acest nume, noi neavînd decît o cerere depusă pentru înregistrarea partidului, dar cu denumirea de PARTIDUL POPORULUI. V-aș ruga să fiți atent la faptul că altele au fost cauzele pentru care Curtea de Apel nu a admis înregistrarea.

  Cum a fost posibil ca să poată strînge atîtea semnături în cîteva zile-este foarte simplu,la listele vechi, lîngă partidul poporului a adăugat dd (partidul poporului-dan diaconescu),se poate verifica acest fapt,concret, pe liste-trebuie să fie alt scris. Dacă reușesc să-și înscrie primii partidul așa după cum l-au botezat a doua oară, au posibilitatea să se opună înscrierii partidului nostru cu denumirea de PARTIDUL POPORULUI pe motiv că se aseamănă cu al lor și poate produce confuzie.

  Odată ce au stabilit această dată de 29.04.2011, chiar dacă noi am depus cerere pentru un termen de judecată mai devreme de 02.06.2011, chiar dacă ne dă mai devreme, nu va putea să preceadă acestă dată, după cum bine vă puteți da seama. Scopul acelui tribunal este clar-cel puțin să dea posibilitatea pp-dd să fie înregistrat cu această denumire-trebuie gîndit cum poate fi contestată îregistrarea cu această denumire. Și este posibil,să demonstrăm că ei au știut de acțiunea noastră de constituire a PARTIDULUI POPORULUI, au fost alături de noi în prima fază, iar apoi ne-au furat listele cu semnături, au depus înainte documentele de înregistrare , și altele asemenea. NOI,CU NOI !!!
  .
  Absolvent al Colegiului Naţional „Sf. Sava" şi al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Doctor în economie, specialitatea management.
  Motto _ Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
  Arhiva de lucrari: Index de lucrari publicate( repertoriu ) Prezentare: C.V. Manifest : GATA PDF : Grafice de evaluare
  PDF : Tabele de comparatie Website_01: Varianta COJOCARU Website_02: Eurosansa Contact: via E-mail(aici)

 3. #3
  Rang-N-04(Grup sp)
  Constantin Cojocaru's Avatar
  Join Date
  May 2010
  Location
  România
  Posts
  287
  Blog Entries
  4
  Rep Power
  656

  Default Re : Dosarul Partidul Poporului-actiuni desfasurate: evenimente

  Istoricul actiunilor desfasurate……..

  ANUNŢ

  1. Vineri, 15.04.2011, am depus, prin avocat, o primă cerere de preschimbare a termenului de judecată, în dosarul nostru, nr. 56485/3/2010.

  2. Ca urmare a faptului că, după depunerea cererii de vineri, am aflat noutăţi, astăzi, 18.04.2011, am depus o nouă cerere de preschimbare a termenului de judecată.

  3. Tot astăzi, am depus o cerere de primire în audienţă la doamna dr. Mona Lisa Neagoe, Preşedintele Tribunalului Bucureşti, în legătură cu neregulilie apărutze în judecarea dosarelor nr 41073/3/2010, cererea lor, veche, 56485/3/2010, cererea noastră şi 26184/3/2011, noua lor cerere.

  4. Nu trebuie să ne grăbim. Graba strică treaba.

  5. Acţiunea de depunere a cererilor de intervenţie în noul dosar trebuie să se desfăşoare în mod organizat, pe o bază UNITARĂ.

  6. Nu uitaţi că, după procesul de la Tribunalul Bucureşti, va urma, indiferent de decizia Tribunalului Bucureşti, recursul de la Curtea de Apel. Nu uitaţi că TOATE cele 46 de cereri de intervenţie în interes alăturat au fost depuse la Curtea de Apel. NU la Tribunalul Bucureşti.

  7. La judecarea dosarului 41073/3/2010, taxa judiciară, pentru o cerere de intervenţie, la Tribunalul Bucureşti, a fost de 39 lei, iar la Curtea de Apel, de 10 lei. Nu aruncaţi banii pe fereastră.

  8. V-am rugat ca propunerile pe care le faceţi privind procesele în care suntem antrenaţi să mi le trimiteţi pe adresa de email, sau prin poştă. Nu pe site. Repet acestă rugăminte.

  18 aprilie 2011 la 18:30/Constantin Cojocaru

  ***

  ANUNŢ

  Conform informaţiilor publicate pe site-ul Tribunalului Bucureşti, a fost aprobată cererea noastră de preschimbare a termenului de judecată pentru dosarul nr. 56485/3/2010, respectiv pentru judecarea cererii de înregistrare a Partidului Poporului al cărui Act Constitutiv a fost adoptat pe data de 3 iulie 2010, de mine împreună cu alţi 45 de susţinători ai LEGII COJOCARU.

  Noul termen de judecată este 5.05.2011.

  Dr. Constantin Cojocaru-Preşedintele Partidului Poporului
  26 aprilie 2011 la 14:43


  vasile-s...1 mai 2011 la 11:56...Pentru toti membrii fondatori ai Partidului Poporului, si pentru toti sustinatorii Proiectului pentru Romania si a Legii Cojocaru. Va reamintesc ca dosarul pentru inregistrarea Partidului Poporului depus de domnul Cojocaru, are termen de judecata joi 05 mai 2011. Eu am facut cerere de interventie in acest dosar, dupa modelul care urmeaza:

  “TRIBUNALUL BUCURESTI
  Sectia a-III-a CIVILA
  Dosar Nr. 56485/3/2010
  Termen: 05.05.2011
  DOMNULE PRESEDINTE,

  Subsemnatul ___________________, cu domiciliul in ________________, strada _____________________, cod postal______________, judetul ____________, CNP ______________, in calitate de membru fondator al Partidului Poporului constituit la data de 03.07.2010 de catre reprezentantii sustinatorilor proiectului de lege cunoscut sub numele de “ Legea Cojocaru”, si in calitate de persoana care am intocmit liste conform art. 19 din Legea nr.14/2003 a partidelor politice si cu alte persoane care si-au depus semnaturi ca membrii fondatori pentru acelasi partid din aceleasi motive de sustinere a proiectului Legii Cojocaru, si care face obiectul dosarului nr. 56485/3/2010.
  ***
  In temeiul art. 51 din Codul de Procedura Civila, formulez urmatoarea :
  CERERE DE INTERVENŢIE ÎN INTERES PROPRIU, ALĂTURAT PETENTILOR CONSTANTIN COJOCARU SI ALTII

  Prin care va rog ca prin hotărârea ce o veţi pronunţa în baza probelor administrate, să dispuneţi admiterea cererii principale depusa la 24.11.2010 de domnul Cojocaru Constantin si altii. Si sa admiteti Inregistrarea partidului politic cu numele „Partidului Poporului” in Registrul partidelor politice conform art. 23 din Legea nr.14/2003 a partidelor politice.

  ÎN CEEA CE PRIVEŞTE ÎNCUVIINŢAREA ÎN PRINCIPIU,

  Solicit admiterea prezentei cereri deoarece interesul subsemnatului este pe deplin justificat, din urmatoarele motive:

  1) Este dreptul meu de a ma „asocia liber in partide politice, …….” drept prevazut de Constitutia Romaniei la Articolul 40 al.(1). Prin diverse procedee dintre care multe nelegale, un grup de persoane in frunte cu realizatorul de televiziune Dan Diaconescu consiliat de avocatul Daniel Fenechiu, incearca sa-mi incalce acest DREPT CONSTITUTIONAL! In acest scop, au intocmit Dosarul nr. 41073/3/2010 care, pe baze perfect legale a fost respins prin decizia DEFINITIVA SI IREVOCABILA din data 01.04.2011 la Curtea de Apel Bucuresti. Mentionez ca persoana Dan Diaconescu nu apare in dosar, dar a fost prezent in sala de judecata la fiecare termen cand a fost judecat acest dosar. Aceleasi doua persoane si alte patru persoane semnatare si in cererea din dosarul 41073/3/2010- respins, au depus un alt dosar cu nr. 26184/3/12.04.2011 prin care se solicita inregistrarea partidului politic cu numele de „Partidul Poporului-Dan Diaconescu. Aceasta a doua cerere, deja a fost judecata la 29.04.2011!!! Cu aceasta ocazie, avocatul Daniel Fenechiu a incercat sa sugereze completului de judecata si asistetei, ca dosarul 41073/3/2010 nu ar fi fost corect judecat la Curtea de Apel Bucuresti!!! Lucru care este de neacceptat pentru mine ca simplu cetatean!

  2) Numele de „Partidul Poporului” apartine exclusiv domnului Cojocaru Constantin. Aceasta denumire se gaseste mentionata inca din luna iunie 2008. Se poate vedea pe site-ul http://www.variantacojocaru.ro, la pagina „Arhiva” – pozitia „iunie 2008”. Din acest document Doctrina Populara (proiect) care de fapt este Programul Politic cerut de Legea 14/2003 la art. 18 al.(1). c), transcriu cu copy/paste un fragment din pagina „Cuprins”, dupa cum urmeaza:
  „….. DOCTRINA POLITICĂ POPULARĂ


  - Cuprins -
  1. O POLITICĂ RESPONSABILĂ, GHIDATĂ DE VALORILE MORALEI CREŞTINE 2
  1.1. Partidul Poporului. 2
  1.2. Renaşterea morală a societăţii româneşti prin valorile democraţiei creştine. 3
  2. CONSTRUCŢIA STATULUI POPULAR.. 6
  2.1. Statul mafiot postdecembrist. 6
  2.2. Un stat popular românesc, cu adevărat democratic. 7
  2.3. Statul furnizor de servicii publice. 11
  2.3.1. Politica externă. 11
  2.3.2. Apărarea ţării. 12 ………..”
  In textul transcris mai sus, la punctul 1.1. se gaseste denumirea „Partidul Poporului”.
  Deci numele acestui partid politic, s-a nascut cu mult inainte de 26.08.2010 cand petentii din Dosarul 41073/3/2010 l- au depus la Tribunal. Textul este aproape identic cu pagina „Cuprins”din documentul „Program Politic” aflat in dosarul 56485/3/2010, conform prevederilor legale.

  3) Din aceleasi motive, este neintemeiata orice alta interventie in interes propriu de respingere a acestui dosar. La fel, si cea de a doua cerere din 26184/12.04.2011 pentru inregistrarea partidului sub noua denumire de „Partidului Poporului-Dan Diaconescu”. Prin noua denumire, petentii demonstreaza ca doresc impunerea in viata politica nationala a unui „simbol national”. In acest caz simbolul ar fi reprezentat de realizatorul de televiziune Dan Diaconescu, care:

  a) „ofera in direct” pachete cu alimente saracilor din Bucuresti, asa cum a facut Dan Diaconescu la postul de televiziune OTV in aceste zile cu ocazia Sarbatorilor de Paste.


  b) sau, asa cum procedeaza de obicei- face „cercetari in direct” in cazurile in care organele de cercetare si justitia sunt implicate in actiuni de cercetare, judecare, etc.


  c) sau, se considera „viitorul presedinte al Romaniei”!!! Si sustine acest lucru in conditiile in care chiar la Articolul 1 alineatul (3) al CONSTITUTIEI-care trebuie sa fie pentru toti romanii„legea fundamentala” se spune clar ca „Romania este stat de drept, democratic si social, in care………., dreptatea si pluralismul politic reprezinta valori supreme, ……., si sunt garantate.”

  d) sau, care printr-o incalcare evidenta a dreptului constitutional de libera asociere intr-un partid politic, al meu si al celor peste 28000 membrii semnatari in listele de sustinatori aflate in dosarul 56485/3/2010 -aflat acum pe rol, plus al celor peste 33000 de semnatari pentru sustinerea „Legii Cojocaru” ale caror semnaturi au fost folosite in dosarul 41073/2010 –dosar care a fost respins prin decizia DEFINITIVA SI IREVOCABILA din data de 01.04.2011, la Curtea de Apel Bucuresti- dupa o judecata atenta, corecta si dreapta.

  In concluzie, eu impreuna cu colegii mei de partid vom folosi toate caile de atac legale, pentru a ne apara drepturile garantate prin Constitutia Romaniei. Si nu vom accepta ca al doilea dosar care are nr. 26184/3/2011 sa treaca de Tribunalul Bucuresti prin incalcarea legilor in vigoare, asa cum a trecut primul dosar cu nr. 41073/3/2010. Nimeni nu poate fi mai presus de lege! Aceasta este politica pe care o va promova partidul politic pe care, noi va rugam sa-i aprobati dosarul pentru Inregistrare in Registrul partidelor politice din Romania.

  Toate interventiile de respingere, sunt incercari evidente prin care Dan Diaconescu, incurajat si de decizia anterioara primita de la Tribunalul Bucuresti, sustinut si consiliat de multe alte persoane dintre care unele- in interes propriu, incearca sa ne demonstreze ca se pot situa deasupra LEGII. In drept, imi intemeiez cererea pe prevederile legii fundamentale-Constitutia Romaniei si pe dispozitiile art. 20 al (2) din Legea 14/2003 a partidelor politice si altele.

  Depun prezenta cerere 1 exemplar prin scrisoare postala, insotita de dovada achitarii taxei judiciare si a timbrului judiciar.
  Localitatea dvs./02.05.2011; Numele Prenumele dvs/Semnatura
  Domnului Presedinte al Tribunalului Bucuresti”.

  Cei care doriti sa contribuiti la inregistrarea partidului domnului Cojocaru, puteti interveni cat mai repede in dosar. Pentru a face acest lucru, copiati modelul, il aranjati, il completati cu datele personale si modificarile pe care le doriti, si il expediati pe adresa Tribunalul Bucuresti, Bulevardul Unirii nr. 37, Cod postal 030823, Sectorul 3, cu scrisoare recomandata cu confirmare de primire. Incercati sa faceti acest lucru maine 02.05.2011. Nu uitati! Cu cat suntem mai multi, cu atat sansele sunt mai mari. Astept sa ne intalnim joi la tribunal. Pe la ora 9:00.

  Cu deosebita stima, vasile-s.


  ANUNŢ


  1. Reamintesc tuturor membrilor şi simpatizanţilor Partidului Poporului că, poimâine, joi, pe data de 5.05.2010, la Tribunalul Bucureşti, are loc procesul cererii de înregistrare a acestei formaţiuni politice.

  2. Este de dorit ca un număr cât mai mare de membri şi simpatizanţi ai partidului să fie prezenţi la acest proces. Cei interesaţi pot sosi direct, la Tribunalul Bucureşti, Bdul Unirii, nr. 37, Secţia a III-a Civilă, etajul 2, sau pot sosi, dimineaţa, la sediul Partidului Poporului, Bucureşti, strada Academiei, nr. 7 (lângă Piaţa Universităţii),de unde vom pleca, împreună, la Tribunal. Procesul este programat a începe la ora 8:30, dar este posibil să-i vină rândul mai târziu.

  Constantin Cojocaru / 3 mai 2011 la 12:55
  Absolvent al Colegiului Naţional „Sf. Sava" şi al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Doctor în economie, specialitatea management.
  Motto _ Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
  Arhiva de lucrari: Index de lucrari publicate( repertoriu ) Prezentare: C.V. Manifest : GATA PDF : Grafice de evaluare
  PDF : Tabele de comparatie Website_01: Varianta COJOCARU Website_02: Eurosansa Contact: via E-mail(aici)

 4. #4
  Rang-N-04(Grup sp)
  Constantin Cojocaru's Avatar
  Join Date
  May 2010
  Location
  România
  Posts
  287
  Blog Entries
  4
  Rep Power
  656

  Default Re : Dosarul Partidul Poporului-actiuni desfasurate: evenimente

  ANUNŢ

  1. Ieri, 5.05.2011, Tribunalul Bucureşti, prin judecătoarea Ramaşcanu Beatrice, a judecat cererea noastră de preschimbare (scurtare) a termenului de judecată în dosarul nr. 56485/3/2010 (înregistrarea Partidului Poporului). Şedinţa de judecată s-a desfăşurat în Camera de Consiliu, deci fără prezenţa părţilor şi nici a publicului.

  2. Astăzi, 6.05.2010, am fost la Tribunalul Bucureşti…În Condica de şedinţe, nu am găsit nimic referitor la dosarul nostru. La Serviciul de Arhivă, am fost informat că cererea noastră de preschimbare a fost respinsă, ca NEÎNTEMEIATĂ. Termenul de judecată rămâne 2.06.2011.

  Am cerut dosarul nostru şi mi s-a spus că este la judecător, pentru redactarea încheierii la şedinţa de ieri.

  3. Reamintesc următoarele.


  3.1. Noi am depus cererea de înregistrare a Partidului Poporului pe data de 24.11.2010.

  3.2. Ni s-a stabilit primul termen de judecată pe data de 7.04.2011, deci 134 de zile.

  3.3. Am făcut cerere de preschibmare a termenului, acesta fiind judecată pe data de 13.01.2011.

  3.4. Ni s-a stabilit termen de judecată pe 10.02.2011, deşi cauza putea fi judecată chiar şi pe data de 13.01.2011. Numai că, pe data de 17.01.2011, avea termen de judecată dosarul nr. 43071/3/2010 (cererea de înregistrare a celuilalt Partid al Poporului).

  3.5. Pe data de 10.02.2011, la cererea adversarilor, judecarea dosarului nostru a fost suspendată până la soluţionarea irevocabilă a dosarului nr. 43071/3/2010.

  3.6. Pe data de 1.04.2011, Curtea de Apel Bucureşti a soluţionat irevocabil dosarul nr. 43071/3/2010, în sensul că a respins, irevocabil, cererea de înregistrare care a făcut obiectul acestui dosar.

  3.7. Pe data de 7.04.2011, am depus cerere de repunere pe rol a dosarului nostru, cu nr. 56485/3/2010. Am primit termen de judecată pe 2.06.2011.

  3.8. Cererea nostra de preschimbare a teremenului de judecată s-a judecat ieri, ea fiind respinsă, ca NEÎNTEMEIATĂ, deşi dosarul nr. 56485/3/2010 putea fi judecat şi ieri, 5.05.2011. Numai că, pe data de 20.05.2011, are termen de judecată cererea celor care tot încearcă săşi însuşească denumirea de Partidul Poporului, cerere depusă, la Tribunalul Bucuireşti, pe data de 12.04.2011, care a primit primul termen de judecată la numai 17 zile de la depunere.

  Constantin Cojocaru/6 mai 2011 la 13:36


  Boboc Petrache ….6 mai 2011 la 14:09 …Citind anuntul domnului presedinte, prima senzatie avuta a fost de BLOCARE MINTALA si imediat ratiunea m-a atentionat ca exista proceduri “legale” pe care nu le cunosc. Ceea ce cunosc este o decizie din anul 2010 a legiuitorului, prin care instantele judecatoresti sunt OBLIGATE sa scurteze fixarea termenelor; cred ca totusi, cineva trebuie SA MOTIVEZE de ce nu este intemeiata cererea noastra, iar cererea gruparii mogulului-oligarh de la OTV ar avea temei sa fie pusa pe rol cat mai urgent! Acuma inteleg ca la Tribunalul Bucuresti este o Camera de Consiliu “Dirijata dupa legi cunoscute numai acolo”. In concluzie: azi poporul roman inca se afla sub supunerea statului si NU AVEM STAT IN SLUJBA POPORULUI (cu alte cuvinte, avemus… un alt fel de dictatura). Dumnezeu sa-i ierte! (eu, nu pot tolera asa ceva).
  munteanu dumitru7 mai 2011 la 09:05 ...Avem o mostra de justitie la comanda politica.Sunt interese majore deranjate. Aparenta de democratie trebuie mimata. Si jefuirea fara precedent a tarii s-a facut tot cu acte in regula.Daca va amintiti,inainte de ‘89 toti militienii,activistii si securistii “faceau” cvasiobligatoriu Dreptul. Cati dintre “impartitorii dreptatii” de astazi nu sunt din cei apartinand categoriei de mai sus,reciclati si resapati cu succes. Si eu ma lupt intrun proces lung, pentru grupele de munca. Intai am incercat prin sindicat, dar nu aveam drept de “reprezentare”. Apoi mai bine de o suta de persoane, am pornit actiuni individuale. Se implineste aproape un an, nimeni nu a castigat, unii am ajuns la recurs. Probabil se repeta istoria de la inceputul anilor doua mii, cand in cazuri similare, s-a primit ordin de”sus” sa nu se mai dea castig de cauza. ”Asta e tara in care traim”spunea o doamna judecator. Inclin sa-i dau dreptate.
  Comunicat:

  1.) 6.06.2011, Tribunalul Bucureşti a aprobat cererea de înregistrare a Partidului Poporului, PP-LC.

  2.) 6.06.2011, Tribunalul Bucureşti a respins cererea de înregistrare a Partidului Poporului Dan Diaconescu, PP-DD.
  Absolvent al Colegiului Naţional „Sf. Sava" şi al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Doctor în economie, specialitatea management.
  Motto _ Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
  Arhiva de lucrari: Index de lucrari publicate( repertoriu ) Prezentare: C.V. Manifest : GATA PDF : Grafice de evaluare
  PDF : Tabele de comparatie Website_01: Varianta COJOCARU Website_02: Eurosansa Contact: via E-mail(aici)

 5. #5
  Rang-N-04(Grup sp)
  Constantin Cojocaru's Avatar
  Join Date
  May 2010
  Location
  România
  Posts
  287
  Blog Entries
  4
  Rep Power
  656

  Arrow Re : Dosarul Partidul Poporului-actiuni desfasurate: evenimente

  Constantin Cojocaru / Public, mai jos, textul cererii de preschimbare a termenului de judecată a dosarului privind înregistrarea Partidului Poporului, cerere depusă, astăzi, 29.09.2011, la Curtea de Apel Bucureşti.

  CURTEA DE APEL BUCUREŞTI.
  SECŢIA A III-A CIVILĂ
  Dosar 56485/3/2010
  DOMNULE PREŞEDINTE

  Subsemnatul Cojocaru Constantin, domiciliat în Bucureşti, Preşedintele Partidului Poporului, petent în dosarul nr. 56485/3/2010, aflat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, formulez, în temeiul art. 153, alin. 3 C. Proc. Civ. CERERE DE PRESCHIMBARE A TERMENULUI DE JUDECATĂ stabilit de către această instanţă pentru data de 7.11.2011, solicitându-vă ca, după examinarea motivelor noastre, să dispuneţi preschimbarea termenului acordat într-un termen mai scurt, pentru următoarele considerente;

  În fapt, arătăm că,

  1. La data de 24.11.2010, a fost depusă, de către membrii fondatori, Cererea de înregistrare a partidului politic PARTIDUL POPORULUI, prin care s-a solicitat instanţei de judecată – în temeiul art. 20 din Legea 14/2003 – Legea Partidelor Politice, admiterea cererii şi înregistrarea partidului înfinţat în Registrul Partidelor Politice.

  2. Cererea a fost înregistrată la Tribunalul Bucureşti sub nr. 56485/3/2010, primul termen de judecată fiind stabilit pentru data de 7.04.2011, adică la 134 ZILE după data înregistrării cererii. Asta în condiţiile în care art. 18, alin. (2) din Legea 14/2003 prevede că „Cererea de înregistrare se afişează la sediul Tribunalului Bucureşti timp de 15 zile”, iar art. 21, alin. (1) din aceiaşi lege prevede că „Tribunalul Bucureşti se pronunţă asupra cererii de înregistrare a partidului politic în cel mult 15 zile de la expirarea termenului prevăzut la art. 18, alin. (2)”. Cu titlu de comparaţie, arătăm că, pentru cererea de înregistrare a Partidului Poporului – Dan Diaconescu, depusă pe data de 12.04.2011, care a făcut obiectul dosarului nr. 26184/3/2011, primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 29.04.2011, adică la 17 ZILE după data înregistrării cererii.

  3. Tribunalul Bucureşti a aprobat cererea de înregisrare a Partidului Poporului şi a dispus înscrierea acestui partid politic în Registrul Partidelor Politice, prin sentinţa civilă nr. 15/2011, pronunţată pe data 6.06.2011, aceasta fiind comunicată părţilor pe data de 20.07.2011, după 44 ZILE de la data pronunţării. Pentru comparaţie, arătăm că, sentinţa civilă nr. 16P/6.06.2011, prin care Tribunalul Bucureşti a respins cererea de înregistrare a Partidului Poporului – Dan Diaconescu, a fost comunicată părţilor pe data de 20.06.2011, după 14 ZILE de la data pronunţării.

  4. Conform art. 21, alin. 2 din Legea nr. 14/2003, „Împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti pot face contestaţie la Curtea de Apel Bucureşti, în termen de 5 zile de la comunicare, persoanele prevăzute la art. 18, alin (1), lit. a), Ministerul Public sau persoanele prevăzute la art. 20, alin. (2)”. Până la data de 27.09.2011, la Curtea de Apel Bucureşti, nu a fost făcută nici o contestaţie împotriva sentinţei nr. 15/2011, pronunţată de Tribunalului Bucureşti. Împotriva sentinţei civile nr. 15/2011, au fost depuse, la Tribunalul Bucureşti, 2 contestaţii, pe data de 2.08.2011, după 7 zile de la data când contestatarii au primit comunicarea sentinţei nr. 15/2011, aşa cum atestă înscrisurile existente la dosar.

  5. După numeroase tertipuri birocratice, făcute de grefa Tribunalului Bucureşi, dosarul nr 56485/3/2010 a fost trimis la Curtea de Apel Bucureşti la data de 26.09.2011, după 112 ZILE de la data când a fost pronunţată sentinţa civilă nr. 15 /2011, şi după 7 zile de la data la care Curtea de Apel Bucureşti a pronunţat decizia civilă nr. 1023/2011, prin care s-a modificat sentinţa civilă nr 16P/2011, pronunţată de Tribunalul Bucureşti şi s-a dispus înregistrarea Partidului Poporului – Dan Diaconescu în Registrul Partidelor Politice al Tribunalului Bucureşti.

  6. Curtea de Apel Bucureşti a stabilit termen de judecată, pentru dosarul nr. 56485/3/2010, pe data de 7.11.2011,
  – la 42 ZILE de la data când a primit dosarul de la Tribunalul Bucureşti,
  – la 154 ZILE de la data pronunţării sentinţei civile nr. 15/2011 şi
  – la 348 ZILE de la data depunerii cererii de înregistrare a Partidului Poporului la Tribunalul Bucureşti – 24.11.2010. Aceasta, în condiţiile în care art. 21, alin. (3), din Legea nr. 14/2003 prevede că; „Curtea de Apel va examina contestaţia în termen de 15 zile de la înregistrarea acesteia.”

  Întârzierea soluţionării cererii care face obiectul dosarului nr. 56485/3/2010, din motive independente de voinţa noastră, cu aproape 300 ZILE faţă de prevederile legii, aduce grave prejudicii Partidului Poporului, miilor de membri fondatori şi milioanelor de simpatizanţi ai acestui partid politic, în curs de înregistrare. Din acestă cauză, Partidul Poporului nu poate participa activ la viaţa politică şi nu îşi poate realiza scopurile şi obiectivele exclusiv politice pentru care a luat fiinţă. Prin această întârziere, este pusă în pericol îndeplinirea de către Partidul Poporului a cerinţei prevăzute la art. 27 din Legea nr 14/2003 (“În fiecare an preelectoral, partidele politice sunt obligate sa-şi actualizeze listele de membri, cu respectarea cerinţelor prevăzute la art. 19, alin. 3 şi 4”. Listele actualizate vor fi depuse la Tribunalul Bucureşti până la data de 31 decembrie a acelui an), participarea Partidului Poporului la alegerile locale şi parlamentare din anul 2012, perioada de timp rămasă până la aceste alegeri fiind foarte scurtă, orice amânare putând avea ca rezultat neparticiparea la aceste alegeri.

  Partidul Poporului a fost înfinţat, pe data de 3.07.2010, de către adunarea generală a reprezentanţilor celor peste un milion de susţinători ai PROIECTULUI PENTRU ROMÂNIA, cunoscut sub denumirea de LEGEA COJOCARU, proiect care prevede despăgubirea cetăţenilor României pentru capitalurile de care au fost deposedaţi prin aşa-zisa privatizare, realizarea, din aceste despăgubiri, a unui program de investiţii de peste 400 miliarde de euro, crearea a peste 4 milioane de locuri de muncă, cu toate consecinţele care derivă, de aici, în plan economic, social şi politic. Întârzierea soluţionării cererii de înregistrare a Partidului Poporului prejudiciază atât acest partid politic, care nu poate primi noi membri, cât şi milionanele de cetăţei români, cu drept de a vot şi cu dreptul de a fi aleşi, care nu se pot înscrie în acest partid, nu pot activa, în plan politic, pentru apărarea drepturilor lor de proprietate, a drepului la un trai decent etc.

  Întârzierea cu încă 40 zile a soluţionării cererii de înregistrare prejudiciază Partidul Poporului şi în sensul că acesta nu se poate dezvolta şi afirma teritorial. Nefiind înregistrat, Partidul Poporului nu se poate organiza în teritoriu, nu îşi poate crea structuri teritoriale. Nu poate primi, conform legii, sedii, în care să-şi desfăşoare activitatea organizaţiile teritoriale ale partidului.

  În susţinerea cererii noastre, arătăm că în ÎNCHEIEREA şedinţei din Camera de Consiliu de la 1.09.2011, Curtea de Apel Bucureşti, în soluţionarea cererii de preschimbare a termenului de judecată, în dosarul nr. 26184/3/2011, a constatat că petenţii în acest dosar “au solicitat preschimbarea termenului de judecată stabilit prin încheierea de şedinţă de la data de 17.08.2011, în sensul reducerii acestuia, invocând ca argument, faptul că prin întârzierea soluţionării de înregistrare a partidului politic Partidul Poporului – Dan Diaconescu în Registrul Partidelor Politice s-ar prejudicie PP-DD care nu poate participa activ la viaţa politică şi nu-şi poate îndeplini scopurile exclusiv politice petru care a luat fiinţă. Au mai susţinut petenţii că unul dontre obiectivele principale ale Partidului Poporului – Dan Diaconescu este participarea la alegerile locale generale de anul viitor, perioada de timp rămasă până la aceste alegeri fiind extreme de scurtă, orice amânare putând avea ca rezultat neparticiparea la aceste alegeri. Deliberând asupra cererii de preschimbare stabilit în cauză, pentru data de 22.09.2011, Curtea, prin raportare la prevederile art. 153 Cod de procedură civilă, o apreciază ca fiind fondată, având în vedere obiectul cauzei, precum şi dispoziţiile art. 21 din Legea nr. 14/2003 care prevăd necesitatea soluţionării cauzei cu celeritate.

  Apreciem că, în raport de cele arătate, veţi constata că cererea noastră este întemeiată şi veţi aprecia că se impune, în raport atât de argumentele de fapt cât şi de cele de drept, preschimbarea termenului din 7.11.2011 într-un termen mai scurt.

  Înţelegem să ne susţinem prezenta cerere cu înscrisuri.

  În drept, ne întemeiem cererea pe dispoziţiile art. 153, alin. 3, din Codul de procedură civilă, la art. 21, alin. 3, din Legea nr. 14/2003, art. 6 din Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale, ratificată de România prin Legea nr. 30/1994, art. 21, 36, 38 şi 40 din Constituţia României şi art. 10 din Legea nr. 304/2004.

  Constantin Cojocaru
  Preşedinte,
  Partidul Poporului
  29 septembrie 2011


  Last edited by Constantin Cojocaru; 01-10-11 at 09:48 AM.
  Absolvent al Colegiului Naţional „Sf. Sava" şi al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Doctor în economie, specialitatea management.
  Motto _ Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
  Arhiva de lucrari: Index de lucrari publicate( repertoriu ) Prezentare: C.V. Manifest : GATA PDF : Grafice de evaluare
  PDF : Tabele de comparatie Website_01: Varianta COJOCARU Website_02: Eurosansa Contact: via E-mail(aici)

 6. #6
  Rang-N-04(Grup sp)
  Constantin Cojocaru's Avatar
  Join Date
  May 2010
  Location
  România
  Posts
  287
  Blog Entries
  4
  Rep Power
  656

  Default Re : Dosarul „Partidul Poporului" – evenimente in curs

  ANUNŢ …In data de, 24.10.2011, Curtea de Apel Bucureşti a respins contestaţiile formulate de Mario Diaconescu ş.a. împotriva sentinţei civile nr. 15/6.06.2011 prin care s-a aprobat înregistrarea Partidului Poporului în registrul Partidelor Politice al Tribunalului Bucureşti.

  Decizia Curţii de Apel este irevocabilă.

  Partidul Poporului intră, astfel, în arena politică românească, cu toate drepturile prevăzute de lege.

  Invit pe toţi românii de bună credinţă să iasă la luptă, să intre în Partidul Poporului, să câştigăm alegerile, să cucerim puterea politică, să aplicăm PROIECTUL PENTRU ROMÂNIA şi LEGEA COJOCARU, să scoatem ţara din sărăcie şi umilinţă.

  Cu Dumnezeu, ÎNAINTE!
  Dr. Constantin Cojocaru,
  Preşedintele Partidului Poporului
  Absolvent al Colegiului Naţional „Sf. Sava" şi al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Doctor în economie, specialitatea management.
  Motto _ Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
  Arhiva de lucrari: Index de lucrari publicate( repertoriu ) Prezentare: C.V. Manifest : GATA PDF : Grafice de evaluare
  PDF : Tabele de comparatie Website_01: Varianta COJOCARU Website_02: Eurosansa Contact: via E-mail(aici)

Similar Threads

 1. Partidul Poporului cheama toate partidele politice neparlamentare: ALIANTA POPORULUI
  By Constantin Cojocaru in forum Partidul Poporului – PP-LC (Dr. Constantin Cojocaru)
  Replies: 1
  Last Post: 11-02-15, 05:25 AM
 2. Partidul Poporului protesteaza impotriva ''privatizarii'' S. N. Posta Romana S.A
  By Constantin Cojocaru in forum File din istoria unei lupte neterminate - Desconspirarea ''REFORMEI''
  Replies: 0
  Last Post: 26-02-13, 01:48 PM
 3. Partidul Poporului PP-LC, a depus cele peste 25.000 de semnaturi la Tribunal
  By Constantin Cojocaru in forum Partidul Poporului – PP-LC (Dr. Constantin Cojocaru)
  Replies: 0
  Last Post: 30-12-11, 01:18 PM
 4. Partidul Poporului a fost inscris in Registrul Partidelor Politice
  By Constantin Cojocaru in forum Partidul Poporului – PP-LC (Dr. Constantin Cojocaru)
  Replies: 0
  Last Post: 24-11-11, 02:13 PM
 5. Cum strangem si transmitem semnaturile(Partidul Poporului)-Instrucţiunile nr.1
  By Constantin Cojocaru in forum Partidul Poporului – PP-LC (Dr. Constantin Cojocaru)
  Replies: 0
  Last Post: 15-08-10, 02:47 PM

Tags for this Thread

Liens sociaux

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •