Results 1 to 5 of 5

Thread: Recurs la Curtea De Apel Bucuresti in dosarul nr. 41073/3/2010

 1. #1
  Rang-N-04(Grup sp)
  Constantin Cojocaru's Avatar
  Join Date
  May 2010
  Location
  România
  Posts
  287
  Blog Entries
  4
  Rep Power
  656

  Question Recurs la Curtea De Apel Bucuresti in dosarul nr. 41073/3/2010

  1. Astăzi, 15.02.2011, pe rolul Curţii De Apel Bucureşti s-a aflat si recursul formulat de mine în dosarul nr. 41073/3/2010, respectiv cererea de înregistrare a Partidului Poporului depusă de Mario Diaconescu ş.a.

  2. Am predat Curţii de Apel o adresă de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, din care rezultă că, împotriva lui Mario Diaconescu şi a celorlalţi semnatari ai cerererii de înregistrare care face obiectul dosarului nr. 41073/3/2010, s-a constituit dosarul penal nr. 17007/p/2010, care se află în curs de cercetare. Dosarul 17007/p/2010 a fost constituit ca urmare a plângerii penale depuse de mine pe data de 7.12.2010, în care am arătat că cele 33.148 de semnături anexate la dosarul nr. 41073/3/2010 au fost obţinute în mod fraudulos de potul OTV şi de autorii cererii de înregistrare în cauză.

  Aşa cum se ştie, postul OTV a prezentat cetăţenilor Actul Constitutiv al Partidului Poporului înfinţat de mine şi de reprezentantii celor un milion de susţinători ai Legii Cojocaru, pe data de 3 iulie 2010, apoi le-a cerut să trimită semnăturile la sediul OTV, urmând ca aceste semnături să mi se predea, pentru a le depune la Tribunalul Bucureşti. În final, semnăturile au fost furate şi au fost predate lui Mario Diaconescu, care le-a depus la Tribunalul Bucureşti, împreună cu cererea de înregistrare a unui partid al poporului, care nu are nici o legătură cu Legea Cojocaru şi susţinătorii acesteia.

  3. În timpul şedinţei, a depus cerere de intervenţie în interes propriu domnul Doruş Neculai, Galaţi. Cererea a fost admisă şi inclusă în dosar.

  4. Curtea de Apel a hotărât să amâne judecarea acestui dosar şi a stabilit un nou termen de judecată, în data de 8.03.2011.

  5. Având în vedere modul favorabil în care a fost primită cererea de intervenţie a domnului Doruş Neculai, rog pe toţi cei care au strâns semnături, sau au semnat pentru susţinerea Partidului Poporului înfinţat pe data de 3.07.2010, de susţinătorii Legii Cojocaru, ale căror semnături au fost trimise la OTV, să formuleze cereri de intervenţie (contestaţii) în dosarul 41073/3/2010, pe care să le trimită, prin poştă, la Curtea de Apel Bucureşti.

  Pe toţi cei care doresc să facă aceste cereri de intervenţie, îi rog să mă contacteze, pentru a-i ajuta să formuleze cererile, prin telefon (0726.561.114; 0744.596.179; 0766.511.920), sau prin e-mail.
  ***

  ANUNT

  La sectiunea “Partidul Poporului”, rubrica “instructiuni”, au fost postate Instrucţiunile Nr. 3

  Toţi susţinătorii Legii Cojocaru care au strâns semnături pentru Partidul Poporului şi le-au trimis la OTV pot şi trebuie:

  1.Să completeze, să semneze şi să trimită, prin poştă, cu confirmere de primire, la Curtea de Apel Bucureşti, o cerere de intervenţie. Formularul cereri de intervenţie este cel prezentat în Anexa nr. 1. Adresa Curţii de Apel este scrisă pe formularul de cerere, în partea stângă, sus.

  2.Să completeze, să semneze şi să transmită, prin fax, la nr. 021.310.4623, o delcaraţie privitoare la modul în care au fost obţinute semnăturile pentru susţinerea Partidului Poporului. Formularul de declaraţie este cel prezentat în Anexa nr. 2.

  Cele două formulare, completate şi semnate, trebuie trimise cât mai curând posibil.
  Absolvent al Colegiului Naţional „Sf. Sava" şi al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Doctor în economie, specialitatea management.
  Motto _ Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
  Arhiva de lucrari: Index de lucrari publicate( repertoriu ) Prezentare: C.V. Manifest : GATA PDF : Grafice de evaluare
  PDF : Tabele de comparatie Website_01: Varianta COJOCARU Website_02: Eurosansa Contact: via E-mail(aici)

 2. #2
  Rang-N-04(Grup sp)
  Constantin Cojocaru's Avatar
  Join Date
  May 2010
  Location
  România
  Posts
  287
  Blog Entries
  4
  Rep Power
  656

  Default Re : Recurs la Curtea De Apel Bucuresti in dosarul nr. 41073/3/2010

  ANUNŢ,

  1. Astăzi, 8.03.2011, Curtea de Apel Bucureşti, a început judecarea recursului în procesul cererii de înregistrare a Partidului Poporului, constituit de Diaconescu Mario ş.a.


  2. Pe lângă cele 3 contestaţii depuse de mine, de Partidul Popular (Sadovan) şi Asociaţia Românilor Sinceri, au mai fost depuse la dosar 16 cereri de intervenţie în interes alăturat, trimise de persoane care au strâns semnături pentru Partidul Poporului constituit pe data de 3.07.2010 (Cojocaru), din mai multe judeţe ale ţării, semnături care au fost trimise la OTV şi au fost predate lui Mario Diaconescu.

  3. Noi am cerut să se admită cele 16 cereri de intervenţie în interes alăturat şi să se acorde un nou termen pentru studierea acestor cereri.

  4. Procurorul a cerut respingerea cererilor de intervenţie, ca şi a cererii noastre de acordare a unui nou termen. După îndelungi deliberări, completul de judecată ne-a anunţat că acordă un nou termen, pentru data de 29.03.2011, urmând să se pronunţe, până mâine, asupra admiterii, sau respingerii, de principiu, a celor 16 cereri de intervenţie în interes alăturat (alăturat cererii mele).

  5. Mâine vom fi la Curtea de Apel, să vedem decizia Curţii de Apel privind cele 16 cereri de intervenţie.

  6. Astăzi am câştigat o bătălie importantă. Războiul continuă. Biruinţa finală va fi, sigur, de partea noastră.

  7. Dan Diaconescu a fost prezent în sala de şedinţe, de la ora 9,00, până la terminarea procesului nostru, la ora 13,30. A venit vesel şi a plecat negru de supărare. Invers, decât data trecută.

  8. Pâna la data de 29.03.2011, toţi cei care au trimis semnături pentru Partidul Poporului, cel adevărat, cel constituit pe data de 3.07.2010, de către susţinătorii Legii Cojocaru, aceste semnături fiind folosite pentru înregistrarea altui partid, sunt rugaţi să trimită cereri de intervenţie la Curtea de Apel.

  Voi reveni, cu detalii, mâine.

  Dr. Constantin Cojocaru / martie 8, 2011
  ***

  COMUNICAT

  Iată, mai jos, textul deciziei luată ieri, 8.03.2011, de către Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul nr. 41073/3/2010:

  “Respinge în principiu cererea de intervenţie formulată de Filiala judeţeană Bistriţa Năsăud a Partidului Poporului, ca fiind formulată de o persoană fără capacitate procesuală.

  Admite în principiu cererile de intervenţie accesorii în interesul contestatarilor formulate de DORUŞ NECULAI, MIHĂILĂ PETRU, BORCEA AUREL, TĂMĂŞAN GHEORGHE, BOLDOR IOAN, ŞUŢU GH. VASILE, VESA IOAN AUREL, TOIESCU GRAŢIAN ROMULUS, GHERMAN GH., MERMEZE NICOLAE, REZMUNES IOSIF şi ADRIOAE AUREL. Dispune citarea cu menţiunea timbrajului în sumă de 10 lei taxă judiciară şi 0,15 lei timbru judiciar a următorilor: Asociaţia Românilor Sinceri, Partidul Popular din România, reprezentat de Petre Popescu, intervenienţilor accesorii, mai puţin Doruş Neculai.

  Termen: 29.03.2011, pentru care se vor cita intervenienţii şi părţile lipsă şi se vor comunica cererile de intervenţie încuviinţate în principiu către intimatul petent.”

  Constantin Cojocaru / martie 9, 2011
  Absolvent al Colegiului Naţional „Sf. Sava" şi al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Doctor în economie, specialitatea management.
  Motto _ Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
  Arhiva de lucrari: Index de lucrari publicate( repertoriu ) Prezentare: C.V. Manifest : GATA PDF : Grafice de evaluare
  PDF : Tabele de comparatie Website_01: Varianta COJOCARU Website_02: Eurosansa Contact: via E-mail(aici)

 3. #3
  Rang-N-04(Grup sp)
  Constantin Cojocaru's Avatar
  Join Date
  May 2010
  Location
  România
  Posts
  287
  Blog Entries
  4
  Rep Power
  656

  Default Re : Recurs la Curtea De Apel Bucureşti în dosarul nr. 41073/3/2010

  ANUNT

  La sectiunea Partidul Poporului, la rubrica Instructiuni, am postat, astazi, Instructiunile nr.3 si Instruciunile nr.4.


  Rog pe toti membrii Partidului Poporului sa actioneze astfel incat:


  - Sa trimitem un numar cat mai mare de cereri de interventie la Curtea de Apel Bucuresti si de declaratii la Politia Sectorului 6 Bucuresti;


  - Sa constituim un numar cat mai mare de organizatii locale (comunale, orasenesti, minicipale) si sa trimitem copii de pe procesele verbale de constituire la Curtea de Apel Bucuresti.


  Este timpul actiunii!

  Succes!

  Constantin Cojocaru / martie 9, 2011


  Instrucţiunile Nr. 3

  Toţi susţinătorii Legii Cojocaru care au strâns semnături pentru Partidul Poporului şi le-au trimis la OTV pot şi trebuie:
  1. Să copleteze, să semneze şi să trimită, prin poştă, cu confirmere de primire, la Curtea de Apel Bucureşti, o cerere de intervenţie. Formularele de cerere de intervenţie sunt cele prezentate în Anexa nr. 1.1. (Se copletează şi se semnează de cei care au STRÂNS semnături şi au semnat în partea de jos a listelor cu semnături) şi Anexa 1.2. (se completează şi se semnează de cei care au SEMNAT în listele de susţinere).
  Adresa Curţii de Apel este scrisă pe formularul de cerere, în partea stângă, sus.

  2. Să completeze, să semneze şi să transmită, prin fax, la nr. 021.310.4623, sau prin poştă (la adresa: COJOCARU CONSTANTIN, Bucureşti C2-46), o declaraţie privitoare la modul în care au fost obţinute semnăturile pentru susţinerea Partidului Poporului. Formularul de declaraţie este cel prezentat în Anexa nr. 2.

  Formularele, completate şi semnate, trebuie trimise cât mai curând posibil.  Instrucţiunile Nr. 4

  1. Toţi cei care au constituit, sau vor constitui organizaţii locale (comunale, orăşeneşti, municipale) ale Partidului Poporului trebuie să trimită, în cel mai scurt timp, o copie de pe procesul verbal de constituire la adresa: COJOCARU CONSTANTIN, Bucureşti, CP-46.

  2. Organizaţiile deja constituite, sau care vor fi constituite până la data de 29.03.2011, vor trimite o copie de pe procesul verbal de constituire şi la: Curtea de Apel Bucureşti.


  3. Textul procesului verbal de constituire va conţine, printre altele şi următoarele precizări:


  - este vorba de Partidul Poporului al cărui act constitutiv a fost adoptat de adunarea generală a reprezentanţilor susţinătorilor LEGII COJOCARU, din data de 03.07.2010;


  - organizaţia îşi însuseşte Statutul şi Programul Politic adoptate de Congresul Partidului Poporului din data de 21 august 2010.
  Last edited by Constantin Cojocaru; 10-03-11 at 10:30 AM.
  Absolvent al Colegiului Naţional „Sf. Sava" şi al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Doctor în economie, specialitatea management.
  Motto _ Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
  Arhiva de lucrari: Index de lucrari publicate( repertoriu ) Prezentare: C.V. Manifest : GATA PDF : Grafice de evaluare
  PDF : Tabele de comparatie Website_01: Varianta COJOCARU Website_02: Eurosansa Contact: via E-mail(aici)

 4. #4
  Rang-N-04(Grup sp)
  Constantin Cojocaru's Avatar
  Join Date
  May 2010
  Location
  România
  Posts
  287
  Blog Entries
  4
  Rep Power
  656

  Default Re : Recurs la Curtea De Apel Bucuresti in dosarul nr. 41073/3/2010

  CHEMARE,

  Pe data de 29 martie 2011, începând cu ora 13:00, la Curtea de Apel Bucureşti, Sector 4, Splaiul Independenţei, Nr. 5( fostul Palat al Justitiei)

  Vă rog să revedeţi, încă o dată, detaliile acestei uriaşe divesiuni, la rubrica “Plângere penală”, secţiunea “Partidul Poporului”, pe acest site.

  Chem pe toţi susţinătorii Legii Cojocaru şi ai Partidului Poporului să fie prezenţi marti, 29.03.2011, la Curtea de Apel Bucureşti, începând cu ora 12:00.

  Fiecare cetăţean român are dreptul să intervină în acest proces.

  Veniţi să apăraţi dreptul vostru, al celor un milion de români care aţi semnat pentru LEGEA COJOCARU, de a avea un partid al vostru, care să scoată ţara din sărăcie şi unilinţă!
  Veniţi să luptaţi pentru adevăr şi dreptate!
  Veniţi să luptaţi împotriva minciunii şi hoţiei, împotriva celor care v-au înşelat, v-au furat semnăturile, pe care vor să le folosească pentru a-şi crea un partid aservit mafiei politice postdecembriste!
  se judecă recursul nostru împotriva celor care au furat semnăturile date pentru susţinerea Partidului Poporului înfinţat de noi pe data de 3.07.2010 şi care încearcă să folosească aceste semnături pentru înregistrarea unui partid înfinţat, zice-se, pe data de 12.05.2010, de către fratele lui Dan Diaconescu ş.a.

  Marţi, 29 martie 2011, se scrie o pagină importantă în istoria românilor.

  Înscrieţi-vă numele în acestă pagină! Faceţi istorie!

  Arătaţi lumii că Tudor a avut dreptate:
  “Patria este norodul şi nu tagma jefuitorilor”  Dumnezeu să vă binecuvânteze!

  Dr. Constantin Cojocaru
  Preşedinte Partidul Poporului /martie 27, 2011 la 2:22 pm  COMUNICAT.......VICTORIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Astăzi, marţi, 29.03.2011, Curtea de Apel Bucureşti a judecat recursul făcut de noi împotriva deciziei nr. 33/29.11.2010 pronunţată de Tribunalul Bucureşti în dosarul nr. 41073/3/2010, pentru Înregistrarea Partidului Poporului.

  Procesul a durat 3 ore....Au fost prezentate şi admise de Curte peste 30 de cereri de intervenţie depuse de români din toată ţara, mulţi dintre ei prezenţi în sală, care au cerut respingerea cererii de înregistrare prezentată de Mario Diaconescu ş.a.

  Au fost multe luări de cuvânt, din partea intervenienţilor şi a celor 4 avocati, 3 din partea nostră şi unul din partea adversarilor.

  În final, procurorul de şedinţă, reprezentant al Ministerului Public, a cerut completului de judecată să admită recursul nostru şi cererile de intervenţie, să anuleze decizia nr. 33/29.11.2010 şi să respingă cererea de înregistrare formulată de Mario Diaconescu ş.a.

  Preşedinta completului de judecată a anunţat că pronunţarea urmează a fi dată vineri, sătămâna acesta.


  Dr. Constantin Cojocaru
  Preşedinte al Partidului Poporului
  29 martie 2011 la 16:32
  Absolvent al Colegiului Naţional „Sf. Sava" şi al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Doctor în economie, specialitatea management.
  Motto _ Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
  Arhiva de lucrari: Index de lucrari publicate( repertoriu ) Prezentare: C.V. Manifest : GATA PDF : Grafice de evaluare
  PDF : Tabele de comparatie Website_01: Varianta COJOCARU Website_02: Eurosansa Contact: via E-mail(aici)

 5. #5
  Rang-N-04(Grup sp)
  Constantin Cojocaru's Avatar
  Join Date
  May 2010
  Location
  România
  Posts
  287
  Blog Entries
  4
  Rep Power
  656

  Default Re : Recurs la Curtea De Apel Bucuresti in dosarul nr. 41073/3/2010

  COMUNICAT

  VICTORIE!!!!!!!!!! I-RE-VO-CA-BI-LĂ!!!!!!!!!!

  Fraţi Români,

  Iată mai jos textul sentinţei pronunţată, astăzi, 1.04.2011, de către Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul nr. 41073/3/2010:

  “Admite excepţia lipsei capacităţii procesuale a Partidului Poporului din România, reprezentat prin Petre Popescu şi respinge contestaţia formulată de acesta, în consecinţă.
  Respinge excepţia tardivităţii contestaţiilor formulate de Rînghilescu Viorel şi Partidul Popular.
  Respinge contestaţia formulată de Rînghilescu Viorel, ca nefondată.

  Admite contestaţia formulată de Cojocaru Constantin, Partidul Popular şi Asociaţia Românilor Sinceri.
  Admite cererile de intervenţie accesorie formulate în favoarea contestatarilor Cojocaru Constantin, Partidul Poporului şi Asociaţia Românilor Sinceri de către Doruş Neculai, Androaie Aurel, Ştirbu Pavel, Moldovan Mircea, Cantemir Crişan Antonio, Milăilă Petru, Borcea Aurel, Şuţu Vasile, Vesa Ioan Dorel, Toiescu Graţian Romulus, Coclici Nicolai Sergiu, Burcea Constantin, Zbranca Nistor, Lehaci Maria, Ţăranu Ioan, Covătaru Rozalia, Todorean Lauranţa, Iacobuţă Sava, Samuel Viorica, Şchiopu Petru.
  Admite cererile de Intervenţie formulate de Cojocaru Constantin, Partidul Popular şi Asociaţia Românilor Sinceri.

  Respinge cererea petenţilor privind înregistrarea partidului politic Partidul Poporului.
  Anulează ca netimbrate celelalte cereri de intervenţie accesorie în favoarea contestatarilor.

  Irevocabilă.
  Pronunţată în şedinţă publică azi 01.04.2011.”

  Justiţia româna şi-a făcut datoria.
  Cinste procurorului de şedinţă şi celor 3 judecători ai Curţii de Apel Bucureşti!

  Cinste tuturor românilor care au fost alături de mine în această luptă inegală, în special celor care au făcut cereri de intervenţie!

  Luni, 4.04.2011, noi vom depune cererea de repunere pe rol a dosarului nostru de înregistrare a Partidului Poporului, cel adevărat, cel înfinţat, pe data de 3.07.2010, de către susţinătorii Legii Cojocaru.

  Cu Dumnezeu, ÎNAINTE!

  Dr. Constantin Cojocaru
  Preşedintele Partidului Poporului 1 aprilie 2011 la 15:46
  Last edited by Constantin Cojocaru; 01-04-11 at 06:33 PM.
  Absolvent al Colegiului Naţional „Sf. Sava" şi al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Doctor în economie, specialitatea management.
  Motto _ Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
  Arhiva de lucrari: Index de lucrari publicate( repertoriu ) Prezentare: C.V. Manifest : GATA PDF : Grafice de evaluare
  PDF : Tabele de comparatie Website_01: Varianta COJOCARU Website_02: Eurosansa Contact: via E-mail(aici)

Similar Threads

 1. Presedintelui Curtii de Apel Bucuresti sectia II penala pentru dosarul 3095/2/2012
  By Excalibur in forum Procesul comunismului si tranzitiei
  Replies: 1
  Last Post: 08-06-12, 10:43 PM
 2. Cicerone Ionitoiu: Memoriu adresat presedintelui completului din dosarul 10635/1/2010
  By Cicerone Ionitoiu in forum Procesul comunismului si tranzitiei
  Replies: 0
  Last Post: 05-04-11, 10:49 AM
 3. Presedintelui completului pentru dosarul Nr. 10636/1/2010
  By Excalibur in forum Procesul comunismului si tranzitiei
  Replies: 0
  Last Post: 02-04-11, 05:05 PM

Liens sociaux

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •