Subsemnatul Cicerone Ioniţoiu, fost deţinut politic, domiciliat īn Paris [], reclamant īn dosarul 35/P/2006 (1304/P/2008) contest prin prezenta decizia din data de 29.10.2010, deşi nu mi-a fost comunicată şi mie. In fapt, nu adaug aici nimic, pentru că decizia nu neagă crimele denunţate de mine şi alţii. Fără īnsă să rezulte că procurorii şi-ar fi făcut datoria, efectuīnd cercetările necesare, pentru elucidarea fenomenelor semnalate. In drept, contest argumentele si concluziile conţinute īn decizie :

a.) Că nu s-ar putea considera imprescriptibilitatea, si pentru acest genocid. Că trebuie aplicată automat prescripţia, īntru apărarea celor care au confiscat statul, pentru a scăpa de justiţie.

b.) Că nu operează intreruperi şi suspendări, pentru a se ţine cont de īmprejuarea de neīnlăturat că aceste crime nu au putut fi penalizate pīnă acum, din cauza complicităţii justiţiei- īn ciuda atător plīngeri făcute după 1990 şi tratate cu NUP.

c.) Că īntre 1965 şi 1989 distrugerea naţiunii ar fi īncetat şi că, după 1990, ea nu ar fost fost finalizată (continuată) prin jefuirea avuţiilor acumulate de la victime, sub protecţia conducerii FSN.

10 noiembrie 2010,
Cicerone Ioniţoiu


http://www.piatauniversitatii.com/ne...0&month=12.htm