No Recent Activity
About Constantin Cojocaru

Basic Information

Date of Birth
May 3, 1942 (75)
About Constantin Cojocaru
Biography:
Economist
Location:
România
Interests:
Reforma sistemului
Occupation:
Cercetator

Signature


Absolvent al Colegiului Naţional „Sf. Sava" şi al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Doctor în economie, specialitatea management.
Motto _ Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor ! TUDOR VLADIMIRESCU
Arhiva de lucrari: Index de lucrari publicate( repertoriu ) Prezentare: C.V. Manifest : GATA PDF : Grafice de evaluare
PDF : Tabele de comparatie Website_01: Varianta COJOCARU Website_02: Eurosansa Contact: via E-mail(aici)

Statistics


Total Posts
Total Posts
287
Posts Per Day
0.10
General Information
Last Activity
30-04-16 08:37 PM
Join Date
05-05-10

1 Friend

  1. Homerillum Homerillum is offline

    Rang-N-03(col)

    Homerillum
Showing Friends 1 to 1 of 1
View Constantin Cojocaru's Blog

Recent Entries

Noua Constitutie a Romaniei - Un stat de drept, necesita/implica controlul poporului!

by Constantin Cojocaru on 04-01-13 at 08:13 PM
Propuneri/ 1. Forma de guvernământ. / Guvernanţii ne-au anunţat că vor să modifice Constituţia ţării, chiar în cursul acestui an, 2013. Actuala Constituţie a fost adoptată cu exact 10 ani în urmă, în anul 2003. Principalele modificări făcute, atunci, în 2003, în textul Constituţiei României au vizat articolul 136, referitor la PROPRIETATE. Noile prevederi constituţionale au permis guvernanţilor să treacă în proprietatea PRIVATĂ a statului hălci mari din avuţia PUBLICĂ, ca să le poată vinde străinilor, prin aşa-numita privatizare, să accelereze, astfel, procesul de deposedare a poporului român de avuţia productivă acumulată până în 1989 şi de resursele naturale ale ţării. Obiectiv pe care l-au realizat cu vârf şi îndesat. Nu ştim, încă, ce modificări concrete vor să facă în Constituţie, acum, în 2013. Le vom cunoaşte atunci când vor hotărî ei să ni le aducă la cunoştinţă. Cum la guvernare sunt tot cei care au modificat Constituţia în 2003, este de aşteptat că modificările

Read More

Mugur Isarescu la vanat - BNR are doua scopuri: financiar si politic

by Constantin Cojocaru on 10-10-12 at 04:24 PM
Cu ceva timp în urmă, atrăgeam atenţia asupra faptului că Mugur Isărescu a ieşit la vânat, respectiv, la vânarea funcţiei de Preşedinte al României (AICI). La mai puţin de o lună de la acea manifestare, în care ne transmitea mesajul că România nu are altă soluţie decât să apeleze la capitalul străin, sugerând că el este „trimisul” care ne poate aduce această nouă „infuzie” de lapte şi miere, de data aceasta, Guvernatorul BNR lansează un atac direct şi total împotriva scandalului politic din România, de care se „delimitează”, scandal care, în opinia sa, se face vinovat de deteriorarea situaţiei economice a ţării, exprimată, direct, de deprecierea monedei naţionale.

Iată, câteva extrase publicate de Hotnews.ro, pe data de 6.08.2012, din această rafală de focuri trase asupra clasei politice de vânătorul funcţiei prezidenţiale.

"Insist", “subliniez”, "avertizez”. Rareori Mugur Isarescu foloseste asemenea cuvinte in discursurile sale, insa luni

Read More

Comunicat al Partidului Poporului privind referendumul pentru demiterea presedintelui

by Constantin Cojocaru on 26-07-12 at 07:11 PM
COMUNICAT PP-LC, Duminică, 29.07.2012, are loc referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu din funcţia de Preşedinte al României. Traian Băsescu a făcut parte din nomenclatura PCR, din nomenclatura FSN, a fost preşedinte al PD si al PDL, a fost ministru în mai multe guverne postdecembriste, este Preşedintele României din anul 2004. Traian Băsecsu a ocupat funcţii importante în conducerea statului român, inclusiv funcţia de preşedinte al ţării.


Traian Băsescu şi partidele politice din care a făcut parte şi pe care le-a condus au folosit funcţiile ocupate în conducerea statului român pentru a se îmbogăţi ei, prin deposedarea cetăţenilor ţării..

Statul român postdecembrist, din conducerea căruia a făct parte şi Traian Băsescu, a deposedat cetăţenii României de capitalul productiv acumulat

Read More

Categories
Opinii-Comentarii

Raspuns la dezbaterea: Mugur Isarescu si invitatii sai

by Constantin Cojocaru on 14-07-12 at 12:49 PM
…Mugur Isărescu a simţit că se tulbură serios apele în politica românească şi a ieşit, încă o dată, la vânat. La vânarea funcţiei de Preşedinte al României. Văzând el că cele două tabere ale “clasei poltice” se fac tot mai mult de râs în faţa electoratului că, practic, nici una dintre ele nu este în stare să prezinte candidaţi credidibili pentru Palatul Cotroceni, că se mănâcă între ele, în timp ce traiul românului devine tot mai insuportabil, a hotărât să iasă la bătaie şi să le arate românilor că există cineva care ŞTIE, care cunoaşte problemele reale ale ţării, problemele economice, care este preocupat de creşterea economică, a numărului locurilor de muncă, de investiţii, de productivitate, de stabilitatea leului, nu de lupte politice păguboase pentru ţară. Aşa că a organizat o dezbatere, evident, ultraştiinţifică, intitulată „Mugur Isărescu şi invitaţii săi”, la care a invitat toate massmedia din România, care să aducă la cunoştinţa poporului ideile salvatoare ale

Read More

Updated 14-07-12 at 01:33 PM by Constantin Cojocaru

Categories
Actualitatea Românească