View RSS Feed

Ilie Bratu

Indemnul domnului Dr. Constantin Cojocaru, presedintele Partidului Poporului PP-LC

Rate this Entry
"Va invit in transee, pe toti cei care simtiti ca aveti in vine sange de Decebal, de Stefan cel Mare, de Mihai Viteazul, de Tudor Vladimirescu, de Nicolae Balcescu, de Avram Iancu, de Mihai Eminescu, de C.Z.Codreanu, de Ion Antonescu. Treceti la fapte ! Amanati vorbele pentru dupa 9 decembrie !"

"Buna ziua. Sunt Constantin Cojocaru, presedintele Partidului Poporului. Sunt autorul proiectului cunoscut sub denumirea de Legea Cojocaru. In ceea ce priveste capacitatea mea si a Partidului Poporului de a fi un partener de dialog cu cei care se cred adevarati patrioti si nationalisti romani, ii invit pe cei interesati sa intre pe www.variantacojocaru.ro , unde se gasesc documentele programatice ale Partidului Poporului.

Alegerile parlamentare din decembrie ne ofera o ocazie extraordinara de a scapa tara de uzurpatorii care ne-au devalizat si distrus tara. Putem sa-i invingem, putem sa-i izgonim de la conducerea statului romam, daca si numai daca vom fi MULTI si UNITI. Daca Partidul Poporului va avea candidati in toate cele 452 colegii parlamentare nu se pune problema recuperarii celor 3.500 lei garantie, nu se pune nici problema realizarii pragului de 5%, ci a procentului pe care il vom avea in viitorul Parlament al Romaniei.

Exista un milion de romani care au SEMNAT pentru sustinerea Legii Cojocaru si pentru sustinerea Partidului Poporului, care sunt tinuti in confuzie de posturile de televiziune. Acest milion de romani va vota pentru Partidul Poporului, daca vor fi scosi din confuzie. La acest milion, mai pot fi adaugate si altele. Electoratul roman este scarbit de actuala clasa politica, dar nu are cu cine sa o inlocuiasca, nu este lasat sa afle adevarul despre Legea Cojocaru si Partidul Poporului. El trebuie ajutat sa iasa din confuzia creata de televiziuni..

Nu sunt un om care sa vanda iluzii. Mafia politica din Romania stie bine cine sunt si ce vreau sa fac pentru tara si neamul din care fac parte. Stie de peste doua decenii. Impotriva mea a fost instituit un embargou mediatic total, a fost creata monstruozitatea politica numita PP-DD.

Eu si Partidul Poporului suntem angajati in razboi direct cu sistemul politic antiromanesc instalat la conducerea tarii prin loviturile de stat din 23 august 1944 si 22 decembria 1989. Un razboi total inegal, dus in transeele politice, nu pe internet. Intrati pe site-ul meu si vedeti ca, in ultimele doua decenii, dupa ce m-am intors din pribegie, toate intreprinderile pe care am incercat sa le pun pe picioare, pentru a asigura sursele de existenta pentru familie, au fost distruse, direct, sau indirect, de statul roman postdecembrist. Este utila si lupta dusa pe internet, in lumea vituala. Este foarte greu sa infunti dusmanul pe teren, in lupta politica.

Va invit in transee, pe toti cei care simtiti ca aveti in vine sange de Decebal, de Stefan cel Mare, de Mihai Viteazul, De Tudor Vladimirescu, de Nicolae Balcescu, de Avram Iancu, de Mihai Eminescu, de C.Z.Codreanu, de Ion Antonescu. Treceti la fapte!. Amanati vorbele pentru dupa 9 decembrie!."
Ioan Rosca /…/ Pina acum nu am avut nici oferta antisistem valida, nici interes solid din partea populatiei. Ceea ce duce la o infundatura de tip "oul si gaina": poporul nu misca pentru ca nu are ce vota sau partidele nu apar pentru ca poporul e decazut? Aparitia unui partid (miscari, aliante) cu program revolutionar coerent ar putea sparge cercul. Se poate vedea daca poporul reactioneaza adecvat, ca o fiinta colectiva insetata de insanatosire, care primeste in sfirsit apa. Sau daca e prea tirziu, daca pacientul nu mai poate fi reanimat moral.

Dar pentru ca aceasta lamurire sa fie valida, trebuie ca miscarea politica eliberatoare sa fie impecabila, convingatoare, curata , trofica, si chiar eroica. O dezamagire produsa de "Alianta Poporului", datorita comportarii mici a unor activisti vanitosi, ar avea urmarile grave pe care le-am constatat cu ocazia lamentabilei prestatii CDR. Si e foarte greu de pastrat puritatea in actualul context. Clasica concedare a locurilor pe lista pentru sprijinul material dat miscarii (sau suport mediatic), sau concesiunile de program si aliantele cu corupti bogati, sau micile tirguri cu Serviciile- ar duce totul de ripa. Deci- spatiu de manevra extrem de mic.

De aici vine marea responsabilitate pe care si-o iau cei care intra in joc. Si marele lor merit, daca reusesc. E posibil ca tocmai aceasta miza foarte grea sa determine pe unii sa nu riste esecul , stind deoparte. Un cerc vicios greu de spart pentru a amorsa formarea bulgarelui: cu cit mai multi se implica, cu atit scad retinerile celor de pe tusa. Si invers. Dar o data cu numarul mare al combatantilor, creste exponential (la romani in mod deosebit) si gilceava parerilor si jocul intereselor contrare...

De aceea, punind umarul, in masura dictata de constiinta si puterea mea, eu ramin sceptic. Vreau mult sa se intimple, dar nu cred ca va fi sa fie, din prea multe motive. Intrevad o noua spira entuziasm-dezamagire, pe spirala care ne duce in prapastie, de 22 de ani. Caci aici ne mai musca un paradox: la fiecare infringere , dupa o batalie prost pregatita, se adinceste paralizia. Ce frumos ar fi sa fiu contrazis de un viitor brusc ascendent, sa se ridice acum miscarea curata care sa elibereze Romania.As vedea in asta o minune.

Sper ca aceasta reactie nu va fi luata, din nou, de sabotaj, de propaganda descurajatoare -ar fi un semn de superficialitate. Un om prevenit, daca merge inainte - o face mai bine. Iar daca nu se arunca in apa, poate scapa de la innec. Iar eu iubesc dreptatea si binele, dar si adevarul si luciditatea
.


Dumitru Ilinca/…/Domnule Ioan Rosca, cu respect ma adresez dvs.: credeti ca interesul poporului va fi trezit din aceste dezbateri de pe facebook ? Parerea mea este ca lasam loc prea mult filozofiei in loc sa trecem la fapte ! Cred ca trebuie sa mergem printre oameni si sa le explicam ce vrem sa facem ! Toti pierdem o gramada de timp sa schimbam replici intre noi, cand am putea dedica acest timp scrierii unui email sau a unui sms,unui prieten sau unui amic, in care sa-i spunem : am ajuns la capatul rabdarii, nu mai putem, acum trecem la treaba, uite ce vrem sa facem ! Ne dai o mana de ajutor ? Asta este, domnule Rosca, lucrurile sunt mult mai simple decat le complicam aici ! Ce mai asteptam ? Noi, astia din diaspora, vrem sa ne intoarcem acasa, in Romania ! E greu sa facem ceva impreuna ? Crestinismul exista si astazi, iar cei care l-au ajutat sa ajunga si la noi, nu aveau multitudinea asta de posibilitati ca sa comunice ! AVEAU CREDINTA !!!

Actiunea pentru Eliberarea României (AER) : http://www.facebook.com/groups/36747...5807747105051/
***
Gheorghe Giovanni Ţeavă /…/ Cu părere de rău, nu oamenii sunt „problema României”, ci IDEILE !... până nu se vor deschide urechile la IDEI NOI, noi nu ne simţim mobilizaţi nici de „numele trecutului” şi nici de cele de azi, ce sunt „vehiculate” (Codreanu, Coja, etc.) !!! D-l Cojocaru a avut ocazia să fie un „element catalizator”, dar... a pierdut-o !... „cu o floare nu se face primăvară !”... sau : „cu o lege nu se schimbă PARADIGMA” !... dacă se vrea o SCHIMBARE DE PARADIGMĂ !?... că dacă NU, degeaba pierdem timpul !... iar eu NU am simţit că d-l Cojocaru vrea o SCHIMBARE DE PARADIGMĂ !!! „Mişcarea Dacia va milita la Alegeri pentru VOTUL NUL, deoarece toţi sunt „o apă şi-un pământ”, aşa că-i vom vota PE TOŢI, ca să priceapă că pentru noi sunt ACEEAŞI MĂRIE CU ALTĂ PĂLĂRIE !

Dacă cineva se întreabă : „atunci ce căutaţi pe aici ?”, noi răspundem : AŞTEPTĂM SĂ VĂ TREZIŢI şi să vedeţi că suntem singura .... ALTERNATIVĂ ! Mişcarea Virtuală DACIA: http://www.facebook.com/groups/141387601036/
***
Dumitru Ilinca /…/Un motiv in plus pentru a ne implica in alegerile parlamentare de anul acesta ! Noua Dreapta Arad, Noua Dreapta Filiala Brasov, Noua Dreapta Bistrita-Nasaud, Noua Dreaptă Cluj, Noua Dreapta Iasi, Noua Dreapta Oradea, Noua Dreapta Sibiu, Noua Dreapta Suceava, Noua Dreapta - Italia, Asociaţia Totul Pentru Ţară, Partidul Totul Pentru Țară si Tudor Ionescu, ce faceti ? Mai asteptam 20 de ani ? Lasam tot ciocoii care s-au perindat pe la butoane sa decida pentru TARA ? Poate fi PP-LC un partener de dialog ?

Ionut Giovanni Asaftei /…/ Domnule Ilinca, Noua Dreapta din Italia nu se poate prezenta cu persoanele care sunt inauntrul partidului, ar fi mai bine sa spunem Partidul Independent din Italia!!!

Dumitru Ilinca /…/ Noua Dreapta - Italia, poate sustine candidatura anumitor persoane. Ionut Giovanni Asaftei, timpul nu ne mai permite sa mai infiintam un alt partid. Vrei sa mai asteptam inca patru ani ?

Partidul Totul Pentru Țară /…/ …d-le Ilinca nu poate fi partener de dialog cineva care nu a propus acel dialog. De altfel avem o experienta amara de colaborare cu o alta structura politica ce a dezamagit; nu avem nicio intentie de a merge pe calea compromisului patand o istorie de lupta si jertfa. Legislatia in privinta alegerilor generale este facuta in asa fel incat sa elimine orice concurenta din partea unor oameni cinstiti care vor dreptate cu adevarat si incalca flagrant dreptul stipulat in Constitutie de a candida si de a fi ales. Daca este o batalie de dat aceea este cu actuala legislatie aberanta care stipuleaza ca orice candidat intr-un colegiu trebuie sa depuna o "garantie" de 5 salarii minime pe economie, "garantie" care nu se restituie decat in cazul in care candidatul este ales. Nu mai putin adevarat este ca populatia este in prezent manipulata prin intermediul circului mediatic televizat si cum s-a vazut si la alegerile locale continua sa se lase amagita de reprezentatii compromisi ai unui sistem politicianist clientelar si corupt. O stare de spirit impotriva sistemului se poate crea dar in timp nu peste 2 luni.

Oleg Chicu /…/ Partidul Totul Pentru Țară, pai atunci propuneti-l domnilor...ce asteptati..sau orgoliile sunt mai presus decat "cauza"??? ati scris mai sus o sumedenie de cuvinte..dar care sunt egale cu bla.bla bla...tipic politicienilor din ziua de ieri de azi si de maine!(legislatie, batalie, 5 salarii)....D-ul Dumitru Ilinca a cerut un lucru:UNIRE, UNIRE si iar UNIRE...avem nevoie de FAPTE nu de vorbe!!!Doamne ajuta!

Asociaţia Totul Pentru Ţară/…/ E prea tarziu, alegerile parlamentare sunt compromise.

Fundatia Ion Gavrila Ogoranu/…/ … in ce calitate a cerut aceasta "UNIRE" si cu cine. …aici nu e vorba de orgolii, dar criteriile de selectie intr-o structura care este expresia politica a Miscarii Legionare sunt destul de stricte, tara are nevoie de oameni cinstiti cu un trecut fara pata. Cum putem avea aceasta garantie daca se fac aliante cu structuri din afara Miscarii? Cel mult un pact de neatac reciproc cum s-a facut in 1937...

Partidul Totul Pentru Țară /…/ …ideea era ca partidele neparlamentare sau (si) organizatiile civice cu posibilitati reduse formate din oameni cinstiti sa protesteze si sa detemine schimbarea legii actuale care este strigatoare la cer. Incalca dreptul de a fi ales garantat prin Constitutie. Asa ar putea foarte bine sa reintroduca votul cenzitar pe baza de avere si n-ar fi o diferenta colosala. Numai ca sa impiedice intrarea in parlament a unor oameni din afara sistemului. Trebuie sa fim realisti in conditiile actuale orice alianta in afara ceor aflati in sistemul corupt si care sunt promovate intens de mass media vanduta nu are nicio sansa; banii care sunt dati statului pentru acele garantii de candidatura sunt pierduti din start. Repet trebuie creata o alta stare de spirit nu cea actuala in care oamenii sa complac sa voteze cu cine da mai multe sacose sau cu cine spune mai multe minciuni frumoase la tv.

Dumitru Ilinca/…/ Fundatia Ion Gavrila Ogoranu, oameni cinstiti exista si in afara Miscarii ! Din pacate e tarziu pentru realizarea unei aliante, dar si pentru schimbarea legii 35 / 2008. Cred ca se pierde prea mult timp cu teoria, avem niste obiective comune, iar eu cred ca asta trebuie sa stea la baza unei constructii ! Fiecare formatiune, fie ca e ONG sau partid, are un numar de membrii. Cred ca oamenii acestia vor sa-si decida viitorul, iar dumneavoastra, cei din conducere, aveti datoria sa-i ajutati pentru a ajunge in postura de factor de decizie. Partidul Totul Pentru Țară, cu totii imi sunteti dragi, avem aceleasi obiective, dar eu m-am saturat de postari pe facebook si alte actiuni care nu reusesc sa ne ajute sa ne realizam obiectivele ! Eu sunt persoana fizica, dar si un ONG - Asociatia Maluri de Prut, si am deschis aceasta discutie: am adresat tuturor intrebarea " Poate fi PP-LC un partener de dialog ? " Ei au intentia sa participe la alegeri. Ii considerati nepotriviti ? Considerati ca domnul Dr. Constantin Cojocaru este o persoana cu un trecut urat ? Eu cred ca nu ! Despre asta vreau sa discutam, teoria o gasesc si in alte locuri, iar de politicheze cred ca suntem satui ! Astept, puntele dvs. de vedere, referitor la acest subiect ! VREM FAPTE ! Va multumesc !

Dumitru Ilinca /…/As vrea sa nu mai cautam scuze pentru a nu ne implica in aceste alegeri ! Cat despre cele "cinci salarii"pentru fiecare candidat, cred ca fiecare poate sa procure acesti bani de la prietenii de pe facebook, ca sa nu mai vorbim de faptul ca fiecare ONG are un numar considerabil de membri, iar despre partidele inregistrate nu mai vorbim... Asociatia Asociaţia Totul Pentru Ţară, alegerile nu-s deloc compromise ! Sunt mai multi cei nemultumiti decat cei care vor vota. Noi trebuie sa-i convingem pe cei care vor cu adevarat o schimbare ! Ca sa mai realizam un 16 %, trebuie sa trecem la fapte !

Federatia Fostilor Detinuti Politici /…/ …stimate domn indicati-ne va rog ce prieteni de pe facebook ar putea dona macar cele 5 salarii minime pt garantia dinainte pierduta. Sa facem un calcul macar pentru doua colegii de judet o cifra infima pentru ca nu acorda nicio sansa de intrare in parlament: 3500 ori 2 = 7000 de lei pe judet 7000 ori 41 de jud = 287000 de lei noi! Ca sa nu mai punem si banii necesari pentru campania in sine care ar trebui sa fie inca pe atat;cred ca e clar pentru toata lumea ca este o lege care incalca un drept constitutional, ingradeste dreptul de a fi ales si ca singura sansa de a avea vreodata in parlament un partid de oameni cinstiti si patrioti ar fi schimbarea legii. Ei nu vor binevoi s-o schimbe asadar avem de lucru...

Dumitru Ilinca/…/ Buna seara, Federatia Fostilor Detinuti Politici ! O sa ma adresez tuturor membrilor acestei federatii, cu respectul cuvenit. Eu nu sunt STIE TOT si cred ca de la dumneavoastra am doar de invatat, dar inainte de a scrie postarea de mai sus, am facut urmatorul calcul: fiecare persoana care vrea sa se implice are o familie, aceasta persoana are un cerc de prieteni, amici, colegi. Aceeasi persoana activeaza intr-un ONG si/sau un partid politic. Daca intr-un ONG avem, probabil, mai putini membri, altfel stau lucrurile intr-un partid inregistrat. IMPORTANT este ca atunci cand se duce sa stranga aceste fonduri, trebuie sa fie convins de ceea ce face si sa creada in cauza pentru care se bate ! Nu cred ca trebuie sa pleacam la drum cu mentalitatea ca acesti bani sunt deja pierduti ! Si chiar sa fie sa se intample asa, dumneavoastra, din aceasta federatie, cred ca ati sacrificat mai mult decat niste prapaditi de lei noi ! Cat despre campania electorala, important e sa circule informatia: pe foi fotocopiate alb-negru, prin sms, pe retelele de socializare, prin email-uri s.a.m.d. DACA STAU BINE SI MA GANDESC, MII DE ANI IN URMA, ISUS SI APOSTOLII NU AU AVUT MIJLOACELE NOASTRE si cu toate astea, traim ca si crestini datorita oamenilor care au crezut in ceea ce faceau !

Eu mai cred ca NEAMUL nostru are dreptul la un trai decent, dar ca aceasta sa devina realitate, depinde cat de mult vrem sa ne implicam ! Partidul Totul Pentru Țară, inutil ca dati like comentariului stimabililor din Federatie ! Va intreb fara nicio intentie de a polemiza: cati membri aveti la ora actuala ? Cate ONG-uri apropiate aveti care v-ar fi putut sprijini in campanie ? Fiind un partid inregistrat, de ce nu ati participat singuri la aceste alegeri sau intr-o alianta ? S-ar fi strans o anumita suma si in functie de aceasta ati fi putut sa decideti in cate colegii o sa prezentati candidati. Este evident ca avem de lucru, important este sa intelegem ca forta noastra sta-n UNIRE ! Va asteptam alaturi de Partidul Poporului si de domnul Constantin Cojocaru ! Inca nu-i tarziu. Cu stima, Dumitru Ilinca, presedintele Asociatiei Maluri de Prut. http://www.malurideprut.info/

Asociaţia Totul Pentru Ţară /…/ Suma nu este mare daca ai un partid serios de 5000 de membri cu 50000 de simpatizanti. Legea este facuta ca sa filtreze amatorii care se joaca de-a politica.

Noua Dreapta Iasi /…/ Din partea Miscarii Legionare, a celor care continua sa tina in viata si sa promoveze ideologia Capitanului, sigura sansa pentru alegeri este a celor de la TPT... Acum nu stiu ce vor reusi sa faca...Pentru alegerile din anul acesta ei sunt singura solutie... Dintre toate miscarile nationalistesunt sigurii cu partid inregistrat...

Noua Dreapta Bistrita-Nasaud /…/ Unirea tuturor fortelor Legionare va putea da o sansa Romanilor de pretutindeni...sper ca Duhul Capitanului sa ne dea intelepciunea de care avem atata nevoie...!!!! PP-LC poate fi, dupa parerea mea, un partener de dialog!!!

Dumitru Ilinca/…/ Noua Dreapta Iasi, Noua Dreapta Bistrita-Nasaud, i-ati intrebat pe cei din conducerea formatiunii Partidul Totul Pentru Țară daca participa la aceste alegeri ? Si daca nu, de ce ? Daca Partidul Poporului, condus de dl. dr. Constantin Cojocaru poate fi un partener de dialog, atunci haideti langa noi si prezentati candidati in anumite colegii ! Haideti sa renuntam la orgolii si sa oferim o sansa romanilor de a trai cu demnitate in TARA NOASTRA ! TLC !

***

APEL către toate forţele patriotice din România! Fraţilor! Este imperios necesar să acţionaţi fără întîrziere în vederea unificării tuturor forţelor de orientare naţional-patriotică şi creării unui singur Partid (Mişcări) pt Reîntregirea Ţării, al carui obiectiv principal să fie lichidarea consecinţelor Pactului Molotov-Ribbentrop! Noi, românii din stînga Prutului, de multă vreme suntem în aştepta...rea unui semnal clar de demarare a procesului de Reunificare a Ţării! Actuala clasă politică de la Bucureşti, ca şi precedentele, din păcate, au alte preocupări... România este Ţara din trupul căreia au fost rupte în mod criminal nişte teritorii, ea are obligaţia să întreprindă măsuri hotărîte pentru a-şi readuce teritoriile furate înapoi! În caz contrar fiinţa naţională românească din teritoriile româneşti din stînga Prutului se va stinge în scurt timp şi România niciodată nu-şi va mai putea recupera teritoriile furate! Strîngeţi-vă rîndurile, fraţilor, preluaţi puterea şi acţionaţi în vederea Reîntregirii Ţării!

UN SINGUR POPOR - O SINGURĂ ŢARĂ! ASOCIAŢIA OBŞTEASCĂ "PROROMÂNIA"

Submit "Indemnul domnului Dr. Constantin Cojocaru, presedintele Partidului Poporului PP-LC" to Digg Submit "Indemnul domnului Dr. Constantin Cojocaru, presedintele Partidului Poporului PP-LC" to del.icio.us Submit "Indemnul domnului Dr. Constantin Cojocaru, presedintele Partidului Poporului PP-LC" to StumbleUpon Submit "Indemnul domnului Dr. Constantin Cojocaru, presedintele Partidului Poporului PP-LC" to Google

Comments