View RSS Feed

Atikamekw

Noi sintem tinta-pentru eventualitatea ca am reprezenta un pericol. de Ioan Rosca

Rating: 1 votes, 5.00 average.
…Am urmărit dialogurile lui Diaconescu cu Băsescu si Antonescu- integral. Nu voi comenta aici nimic despre prestaţia căpetenilor PDL şi PNL, pentru că presupun că are cine să o facă. Dar nu mulţi vor sesiza aspectele la care mă voi referi eu, pentru că, pe de o parte, nu au interesul, şi pe de altă parte, nu au avut ocazia să surprindă lansarea "operaţiei PPDD".

Am mai scris despre asta, reiau aici pe scurt, īn trepte , explicaţia:

1.) Īn vara anului 2006, am participat la o confruntare dintre Miron Cozma (adus de la penitenciar) şi Voican Voiculescu, īmpreună cu alţi reclamanţi din dosarul "genocidul comunist" (Ioniţoiu, Caraza, Jijie), la procuratura militară de pe līngă ICCJ. Dialogul a fost furtunos, Cozma pretinzīnd ca este anticomunist, eu cerīndu-i să o dovedească, nemaiacoperindu-l pe Iliescu şi nelăsīndu-l pe Voican să-şi debiteze mizeriile despre cum a apărat FSN democraţia īn iunie 1990. Īn jurul orei 15, discuţia s-a terminat şi Cozma a rămas să facă declaraţii, care pesupuneam că īl vor inculpa pe Iliescu. Am mers circa 20 de minute pīnă acasă. Dīnd drumul la televizor, am constatat stupefiat ca pe OTV se transmitea un interviu cu Clită, ucigaşul securităţii, īnchis pentru cazul Ursu. Din mijlocul penitenciarului unde ispăşea pedeapsa, acesta a transmis o oră ameninţări la adresa lui Voinea şi Cozma. Că īi va omori cīnd iese, dacă nu se astīmpără, dacă nu tac. Asta la maxim 30 de minute după ce Cozma se decisese să vorbească. Este absolut imposibil ca aşa ceva să fie reglat altfel decit de Securitea cea mai de sus. Nu ştiu cine i-a informat şi activat fulgerator despre evoluţia discuţiei (poate Voican) dar era īnspăimīntător de clar că OTV este un instrument de prima linie.

2.) Cu ocazia unei comemorari de 13 iunie, am aranjat telefonic cu Robert Turcescu, să discutăm despre semnificaţia zilei, la Realitatea. Mă aflam īn vizită la Bucureşti, fără ca să ştie cineva unde sīnt şi la ce telefon fix aş putea fi găsit. Peste zece minute , telefonul a sunat… O mesageră OTV mi-a spus că domnul Diaconescu (pe care nu-l īntīlnisem niciodată) mă invită īn acea seara la ora 20, punīndu-mi la dispoziţie oricīte ore, ca să explic feseniada din 1990. La ora 17 am telefonat la OTV, să verific dacă meţin invitaţia, īnainte de a contramanda dialogul de la Realitatea. Am primit garanţii că nu voi fi deranjat, fiind singur, īncit voi povesti nestingherit. La ora 20 m-am pezentat la OTV, constatīnd ca e invitat şi Nica Leon- ceea ce īncălca īnţelegerea. Dar m-am bucurat de companie, aşteptīnd cu domnul Leon intrarea īn emisie, la 20.30. Atunci s-a deschis uşa, a apărut Voican Voiculescu, care l-a chemat pe Diaconescu pe hol…. Au ieşit şi nu i-am mai văzut. Au intrat īn emisie iar noi am fost trimişi acasa! Voiculescu a explicat īn acea seară cum a fost īn iunie 1990…

3.) Atunci cīnd domnul Constantin Cojocaru m-a rugat să comentez intervenţiile sale la OTV (ceea ce nu am reuşit niciodată, pentru că acolo intrările sīnt selectate), l-am prevenit, insistīnd să evite această oficină, această manieră de a-şi face cunoscut proiectul. Mi-a spus că nu are absolut nici o alta cale de a sparge barajul mediatic şi că e silit să accepte, dar că OTV nu este decīt o ocazie de difuzare a ideilor sale. I-am scris privat şi public domnului Cojocaru, că OTV este SIGUR un instrument al Securităţii şi că īl va lovi fatal, pentru că proiectul lui nu poate place "organelor" puse īn slujba mafiei. Dupa o veme, s-a intimplat ce era de prevăzut. Diaconescu a confiscat milionul de semnături şi spiritul justiţiar al economistului , l-a mai dus de nas puţin (şi nu poate spune că nu l-am prevenit insistent să nu se mai joace cu Ei) şi īn final DD…. a lansat un partid parazit, cu acelaşi nume cu partidul propus de Cojocaru, răspīndind aceiaşi listă de semnături, pentru a produce confuzie totală şi a scoate din joc adevăratul partid al poporului. Obiectiv īndeplinit.

4.) Deşi manevra era ţipător infracţională şi ar fi trebuit ca un idivid ca Diaconescu, şantajist ordinar şi escroc la vedere, care intoxica telespectatorii dincolo de orice limită admisibilă, să fie pus la punct … nu s-a īntīmplat nimic. Lovitura de substituire a PP a reuşit, domnul Cojocaru nu a putut practic pătrunde īn media ca să explice romānilor ce porcărie uriaşă s-a comis, că sīnt atraşi īntr-un fals politic (deşi la un moment dat Cojocaru era dispus chiar să se īnţeleagă cu Voiculescu, pentru a i se deschide Antenele - o nouă eroare comisă din disperare, după părerea mea). Creşterea popularităţii OTV si populismul josnic la care se preta, fără frică, ar fi trebuit sa deranajeze, pe de o parte, PDL şi USL şi pe de alta, "societatea civilă" …Şi totuşi nimeni nu l-a ajutat pe Cojocaru să-l demaşte pe impostor şi nu l-a īmpiedicat pe acesta să urce continuu, emiţīnd mesaje revoluţionare. Numai Securitea care ne conduce din buncăre avea puterea sa disciplineze aşa pe toată lumea, să acopere de peste tot jocul PPDD.


Numai astfel se poate explica şi că nu am fost primit nicăieri să demasc publicului faptul că dosarele "genocidului comunist" şi "feseniadei" sīnt īnfundate de oamenii lui Băsescu, care se face că īi combate anticomunist pe complicii săi Iliescu şi Roman. "Ştirea" īnchiderii acestor procese …. nu interesa. Aţi auzit ceva despre asta? Am fost singur īn instanţe şi la procuratură cīţiva ani, īn timp ce banaliştii perorau despre procesul comunismului.

5.) Am incercat sa fac apel la conştiinţa lui Tudor Barbu , să-i cer printr-o scrisoare deschisă , trimisă şi printr-un mesager, să se desprindă de monumentala īnşelătorie a lui Diaconescu: http://www.piatauniversitatii.com/news/editorial-4-2010-8 Nu mi-a răspuns. A continuat să facă o excelentă campanie antisistem, pusă īn slujba oficinei securiste. Tot ce ar fi trebuit să spunem noi īn aceşti 22 de ani (şi a mai spus Vadim, fostul deturnator al rezistenţei) a spus Barbu elocvent, răscolind subiectele evitate de ceilalţi. Şi incet- incet, cu hopuri, a īnceput să inveţe şi Diaconescu partitura: trădarea ţării, īmbogăţirea ciocoilor, confiscarea averilor, justiţia poporului, distrugerea economiei etc etc- totul parcă desprins din eseurile mele (mai puţin iubirea pentru epoca Ceauşescu şi securiştii ei) …. Dar eu ştiam ca totul e o farsă, că tot ce se spune la OTV are ca scop : banalizarea acestui tip de mesaj ; copromiterea discursului justiţiar; atragerea nemulţumiţilor ca pe o hīrtie de muşte; preluarea controlului asupra contestaţiei.

Aşa că nu m-am mirat că OTV merge īnainte triumfător, cu mici probleme… menite să-i crească popularitatea. O farsă de proporţii impresionante.

6.) Dialogul din aceste seri cu Băsesecu şi Antonescu a confirmat faptul că PPDD este soluţia de rezervă pentru sistemul securicomunist. Că au pregătit eventualitatea revoluţiei contra lor, controlată de ei, au programat pasul următor, au confiscat revolta īn sămīnţă, să nu mai fie brambureala din 1989, au invitat revoltaţii să se organizeze īn palma duşmanului. Acesta e motivul pentru care Diaconescu reuşeste miraculos să… confişte flacăra revoltei. Nu e decit un pion. A fost ca o ştafetă.

Īntilnirile din aceste seri au urmărit , aparent colateral, să-l legitimeze pe Diaconescu, următorul pion pus pe tablă, mai mult decīt să-l promoveze pe Antonescu sau Băsescu. Aceştia şi-au executat cuminţi rolurile. Au aprobat, de cīte ori era cazul, că PPDD este noul venit, jucătorul "antisistem" cu care trebuie tratat, au validat noul actor īn piesa de teatru.

7.) Aşadar, uzurpatorii se tem de o revoltă, de o criză şi se pregătesc.
Observind starea rezistenţei naţionale organizate- ca şi inexitentă- nu ar avea motive.


E vorba de sumbrele perspective de revoltă populară, din cauza prăbuşirii economice şi furtunii sociale la orizont. Cīt va mai fi ce fura şi īmpărţi īntre hoţii mari, dacă sclavii s-au dat şi ei la ciupit şi chiulit şi nu mai prea produc, că nici nu mai au nici cum, nici chef?

Paza buna trece primejdia rea. De aceea s-au apucat să urce o formaţie "antisistem" care să capteze fraierii şi dezuste pe cei puţin mai luminaţi, evitīndu-se ridicarea mişcărilor antisistem autentice. De aceea i-a fost repartizată lui Diaconescu goarna către revoltaţi, avīndu-se grijă ca īn continuare, adevarata rezistenţă să nu aibă cum se răspīndi.

Iată de ce cred că NOI AM FOST TINTA.

Securicomuniştii sīnt atīt de motivaţi (faţă de bicisnicia noastră lamentabilă), īncīt iau măsuri pentru un război …pe care noi nici măcar nu-l putem concepe, dapăi să-l şi incepem.

Va fi ca īn 1990, cīnd provocatorii ţipau mai tare ca noi: "Jos Comunismul!".


Ioan Roşca 28 iulie 2012
AER : http://www.facebook.com/groups/367470513272109/

Explicatie:
Lucrarile constituie o analiza unica a complexitatii mecanismelor de falsificare a adevarului, manipulare, diversiune si uzurpare a statului de drept, de catre grupuri de interese ascunse sub diverse forme cameleonice : ''partide'', ''Justitie'', ''Institutii '' ''O.N.G-uri'', etc. Documentele au fost preluate de pe:Harta unei perplexitati, Piata Universitatii si Procesul Comunismului, cu acordul autorului, d-l Ioan Rosca, cercetator interdisciplinar(contact AICI). Ioan Rosca (Analiza spectrului socio-politic) Dezbatere: Video-1, Video-2, Video-3, Video-4

Submit "Noi sintem tinta-pentru eventualitatea ca am reprezenta un pericol. de Ioan Rosca" to Digg Submit "Noi sintem tinta-pentru eventualitatea ca am reprezenta un pericol. de Ioan Rosca" to del.icio.us Submit "Noi sintem tinta-pentru eventualitatea ca am reprezenta un pericol. de Ioan Rosca" to StumbleUpon Submit "Noi sintem tinta-pentru eventualitatea ca am reprezenta un pericol. de Ioan Rosca" to Google

Comments