View RSS Feed

Atikamekw

Ioan Rosca-Cit va veti mai putea minti? Doua cai care apara doctrinar imbogatitii!

Rate this Entry
Cīt vă veţi mai putea minţi?[...] Dacă nu vă puţeti stăpīni obiceiurile microbiste şi vreţi să vă iluzionaţi că faceţi ceva util, după ce chibiţaţi pe săturate, mergeţi şi la referendumul propus de FSN1, ca legitimare a trecerii lor īnapoi la putere, īn locul FSN2. Aşa cum aţi mers la atītea "scrutinuri", nici unul īn interesul dv…

Aţi fost īntrebaţi prin referendum daca vreţi sau nu: să aderaţi la Europa- renunţind la suveranitate, privatizare devastatoare; scut antiracheta şi soldaţi īn Afganistan şi IRAQ; reunificare, cedarea resurselor pe nimic -inclusiv pămīntul- străinilor; imprumuturi masive pentru a umple buzunarele jefuitorilor noştri; legea Cojocaru, dictatura Curţii Constituţionale, acoperirea crimelor comunismului pīnă la prescriere; republică sau monarhie; reprimarea manifestaţiilor; dezavantajarea partidelor mici etc?

V-aţi īntrebat de ce nu apare, de 22 de ani, o formaţiune antisistem putred- autentică ?


Continuaţi seria marilor "schimbări" : Ceauşescu, Iliescu, Constantinescu, Iliescu, Băsescu - nu vă opriţi din alergarea care v-a menţinut … īn acelaşi punct. Practicaţi socotelile conjuncturale, raţionamentele pitice, orbirea cronică, bīrfa, dezbinarea, superficialiatatea, complotita, ciorovăiala de bodegă, cocoşela de stadion, alegerea "răului mai mic".

Daţi la o parte un ticălos la cererea şi īn interesul celorlalţi ticăloşi, care au nevoie de mīnă liberă cīt mai repede (cīt nu apare vreo alternativă reală). Sau dimpotrivă, votaţi iar ticălosul care a simulat anticomunismul şi justiţiarismul.

Credeţi orbeşte că războiul dintre benzi se poate termina altfel decit cu o īnţelegere la masa verde. Fugiţi după steagul lui Ungureanu, Antonescu sau Ponta.

Īntoarceţi spatele şi de la relatarea īncercărilor mele de a determina pedepsirea lui Roman şi Iliescu - blocate şi de oamenii lui Băsescu din procuratură şi justiţie. SĪNT TOŢI LEGAŢI DE CRIMELE LOR. Să nu vă pese că de atīţia ani nu pot spune asta pe nici un post- voi să credeţi īn continuare că sīnteţi informaţi, că ştiţi ce este īn spatele scenei, că există doar două căi … surori, una la "dreapta" (care apără doctrinar īmbogăţiţii tranziţiei) şi una la "stīnga" (care īi protejează practic) .

Īnlocuiţi un grup de vīnzători de ţară cu alţii , cu care concurează īn mărirea tributului. Oricare din ei (cei ce vă vor vinde ma ieftin) se va īnţelege cu Poarta, pe spatele sclavilor din neocolonie.

Repetaţi figura din 2001, readucīndu-l pe Iliescu… să nu iasa Vadim şi din 2004, alegīnd aripa Băsescu…. să plece fratele fesenist Năstase. Faceţi īncă o dată jocul lui Iliescu şi Roman (şi al securicomuniştilor din spatele lor) , īnlocuind pe Băsescu cu Antonescu, apoi cu Ungureanu etc .

Daţi-vă īn stambă, confirmīnd lipsa contagioasă de discernamīnt, inoculată de media aservită şi de viaţa bazată pe compromisuri "descurcăreţe".

Razbunaţi-vă că vi s-au micşorat veniturile, voi care nu aţi clintit un deget să apăraţi drepturile altora si ne-aţi măcelărit īn 1990, alungīndu-ne din ţară, cīnd ne-am opus tătucului pe care l-aţi votat 80% .
Acum vă e foame? Sau doar nu mai aveţi din ce ridica vilişoarele care au răsărit peste tot?
V-a păcălit şi Băsescu ? O vor face şi alţii dacă vă lăsaţi īndobitociţi.

Dar votaţi dacă vreţi … nu e grav, nu are practic importanţă.

Grav este să nu īnţelegeţi la nesfīrşit ce vi se īntīmplă, ce vi se face, ce vi se coace. Să fiţi creduli (şi eventual fuduli) pīnă īn mormīnt.

De ce e gravă complacerea īn jocul Lor?

Pentru că nu se poate porni o mişcare de eliberare a Romāniei muribunde, atīta timp cīt nu-i simţiţi acut necesitatea, cīt nu īnţelegeţi că sīnteţi captivii bolnavi ai unei farse distrugătoare.


Este a nu ştiu cīta oară cīnd alegeţi pe mīna altora, cīnd practic nu aveţi ce (de ce) alege, pentru că nu există partid care să lupte īn interesul celor jefuiţi. Apariţia unei grupări politice care să vă repreznte interesele fiind īmpiedicată sistematic, īncīt nici nu o mai puteţi concepe, d'apăi să o mai şi susţineţi. Iată de ce e grav că iar sīnteţi domesticiţi, hipnotizaţi de iluzia democratiei ..

Ce vă aşteptă dacă o ţineţi aşa īn continuare, tīrīndu-vă bezmetici spre urne fără rost ? Aşeptati revoluţia? V-aţi vindeca, dacă aţi observa temeinic deturnarea din 1990.

Dacă nu apare o formaţiune politică antimafiotă, autentică, sīnteţi prizonierii pseudo-democraţiei. Vi se oferă din cīnd īn cīnd cīte o urnă, pentru refulare.


Ioan Roşca 26 iulie 2012

Explicatie: Lucrarile constituie o analiza unica a complexitatii mecanismelor de falsificare a adevarului, manipulare, diversiune si uzurpare a statului de drept, de catre grupuri de interese ascunse sub diverse forme cameleonice : ''partide'', ''Justitie'', ''Institutii '' ''O.N.G-uri'', etc. Documentele au fost preluate de pe:Harta unei perplexitati, Piata Universitatii si Procesul Comunismului, cu acordul autorului, d-l Ioan Rosca, cercetator interdisciplinar(contact AICI). Ioan Rosca (Analiza spectrului socio-politic) Dezbatere: Video-1, Video-2, Video-3, Video-4

Submit "Ioan Rosca-Cit va veti mai putea minti? Doua cai care apara doctrinar imbogatitii!" to Digg Submit "Ioan Rosca-Cit va veti mai putea minti? Doua cai care apara doctrinar imbogatitii!" to del.icio.us Submit "Ioan Rosca-Cit va veti mai putea minti? Doua cai care apara doctrinar imbogatitii!" to StumbleUpon Submit "Ioan Rosca-Cit va veti mai putea minti? Doua cai care apara doctrinar imbogatitii!" to Google

Comments